Šta je novo?

NOVE? SERIJE SAMSUNG FULL HD LCD TV-A

Pa ne znam! Video sam gomilu LCD Tv-a ali jedan jedini me je odusevio za sad! A to je SAMSUNG LE-40A786 :)
Imao sam priliku da vidim razliku ali taj TV je imao 2,000,000:1 dinamicki kontrast, Smart LED tehnologiju, 4x HDMI, itd...
Razlika u kontrastu je vidljiva, pogotovo na HD materijalima...

Ovde sam ga pronasao a i video uzivo:
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09040513

uh 9ka je opasna... opasno se kolje sa kurom... nisam imao kod sebe gladiatora br pa da pogledam jer mi je to referentni film ali vrhunska je slika...

Posto vidim da ti je lokacija London, pretpostavljam da si ga tamo video?(pitanje za Akkija)

Da... uzeo prijatelj... cena sitnica :D oko 3000 eura, a model je Samsung LE55A956D1M 55 incha... :)

^ Da pogleda tacno STA? Kliknem na dva modela (totalno je ne bitno koja) i za prvi mi izbaci sliku (specofikaciju zaboravite, kao da je izgled najbitnija stvar kada kupujes LCD) a za drugi model nema cak ni slike. Sramota.

Poslednja izmena:
Megastores elektroniki na Dorcolu ima neverovatnu sekciju Lcd-a i Plazmi, pored ostalog imaju i Seriju 9 i seriju 8 a naravno i seriju 7.
Oni se nalaze u centralnom delu.
Steta sto svi televizori nisu vezani na HD source, vec koriste neku loga natenu za 60% televizora kako bi pustili zemaljsku. Bolji modeli su zakaceni na HD source.

Megastores elektroniki na Dorcolu ima neverovatnu sekciju Lcd-a i Plazmi, pored ostalog imaju i Seriju 9 i seriju 8 a naravno i seriju 7.
Oni se nalaze u centralnom delu.
Steta sto svi televizori nisu vezani na HD source, vec koriste neku loga natenu za 60% televizora kako bi pustili zemaljsku. Bolji modeli su zakaceni na HD source.

Da li postoji neka njihova web prezentacija eventualno katalog proizvoda?

Nazad
Vrh Dno