Šta je novo?

Nove Nokije!

Mislim da 6600 ima po sajtovima vec par meseci (naravno samo slike i malo podataka)! Pre nego shto sam uzeo t610 bash sam dugo razmishljao o chekanju 6600 jer sam nezvanichao saznao neke informacije da ce biti oko 400€ (shto je vredelo chekati) ali sam onda opet neshto nezvanichno saznao da ce koshtato min. oko 6 glava!!! Ne znam za vas ali ovo meni zvuchi bash poskupo iako telefon deluje fenomenalno!

Ja je i dalje cekam. Evo karakteristika za neupucene. Na tom Pre-orderu cena u Engleskoj je za nezakljucan telefon 331£ bez poreza. Zivo me zanima koliko ce da bude kod nas.

moj jedan drugar je nabavio telefon taj,platio ga je 650 eura sto je premnogo
isto to ce biti malo poboljshani 3650
pre bih se odlucio za motorolu mxp200 ili orange spv e200 kad izadje...

Koliko vidim 6600 (o njemu se pricha)! Ali jel ga nabavio ovde ili sa strane?

Sa strane ima da se nabavi sigurno (za 600+€ - ne znam kako ali ima) ali ovde ni ja josh nisam chuo! Mada treba znati da ovde moze i tenk da se kupi pa mozda i ne treba biti toliko iznenadjen ako ga je lik ovde uzeo :d

sa strane je nabavio 6600,ne znam odakle,nisam bas pitao
softver je dosta slichan 3650,ne vidim tu nista specijalno
mislim da je bolje da se chovek opredeli za ms smartphone(orange spv e 100 i e 200,motorola mxp200,mitac mio 8338,toshiba) ili za neki palm (samsung i500)ili pocket pc (samsung i700)

ZoNi je napisao(la):
to i mene cudi, jer na Nokijinom sajtu stoji da ce biti dostupan u 4. kvartalu, tj. od pre par dana... kad ga pre nabavi?

daj utiske!!!

Hm, ja sam Sony Ericcson T100 imao nekoliko dana pre svetske premijere (Azija), a to mu dodje oko 4 meseca pre pocetka prodaje u Evropi. Dobijeno nekoliko komada kao reklamni primerci ja se napravim pametan i pozovem Comtrade da pitam koliko kosta taj model, a gospodjica (veoma prijatnog glasa :)) mi rece da ga neamju vise i da ga nece ni imati s obzirom da je prestao da se proizvodi :hump:
:D

BTW 6600 je ipak dugacak 11cm i tezak 122g....nesto nemam utisak da bih voleo da ga koristim leti :( Sve ostalo mi deluje ql....
Ne pise koje karitce koristi, ali verovatno MM

da,mmc

ZoNi je napisao(la):
Nokije, najveceg i najboljeg :rtfm: svetskog proizvodjaca mobilnih telefona!

Jeli bre, kakvo je ovo pro*eravanje???

A ja mislio vi ozbiljni ljudi... :rolleyes:

Da je najveci, pa mozda bih mogao oko toga da se slozim, ali najbolji.... ma nemoj me zasmejavati! :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :twisted:

OK su nove nokie... Meni je 6600 predebeo, mozda i malkice veliki u odnosu na 6100, koji sad imam. Kada ga vidim uzivo, dacu komentar. A verovatno i kupiti, kada bude bio manje od 300e

Ako nesto vredi cekati to je SE P900-ceo od aluminijuma,dosta manji od predhodnika,bolja kamera...MM :)

to je se p810 valjda :)

www.sonyericsson.com/t630
www.sonyericsson.com/p900

Kao sto vidite ipak je P900 a ne P810.

Inace to nije obican telefon, pa i ne bi trebao da se meri sa ostalim.

Samo cu reci wow :eye:

Nisam sada imao vremena i da vidim sve karakteristike ali jel mi se chini ili je ono blic na t630?

Ako mislis na ono ispod kamere, to je samo ogledalce, a onaj dodatak je blic.

Da, mislio sam na ono ispod kamere i odushevio sam se na trenutak :(

Ne vredi im nista - SE ce uvek biti SE sa sporim, smornim softverom... Meni je samo zao sto nokia trenutno zaostaje sa features u novim modelima, i SE ih je pregazio odnosom cena/kvalitet/mogucnosti. Ali bre, da koristim SE intenzivno, ne mogu, nisam sadista...

jel ovaj t630 samo unapredjeni t610? Samo sam pretrchao kroz sajt, nisam imao vremena da razgledam... drjackyll jel to vec izashlo? kakva je cena?
i jel mu "popravljen" display ?

Samo sto nije izasao (citaj do kraja godine). Inace ekran je pravi TFT. To je ono sto ovi sa mocnim :mrgreen: telefonima nemaju. :beat:

ZoNi je napisao(la):
tako je... Nokija je zakon ako zelis jednostavan, a mocan telefon! (mada, ja sam veoma zadovoljan opcijama koje imaju Nokije... nista im konkretno ne nedostaje)

Samo se vi zavaravajte. :D

byMaX je napisao(la):
Ne vredi im nista - SE ce uvek biti SE sa sporim, smornim softverom... Meni je samo zao sto nokia trenutno zaostaje sa features u novim modelima, i SE ih je pregazio odnosom cena/kvalitet/mogucnosti. Ali bre, da koristim SE intenzivno, ne mogu, nisam sadista...

Sta kao SW na P800/900 je kao spor? ,)
Ma daj... :hump:

Ko jos nije video:

www.sonyericsson.com/z600

Pa ovaj topic moze da se zove i novi SE telefoni...

Nazad
Vrh Dno