ZoNi je napisao(la):to i mene cudi, jer na Nokijinom sajtu stoji da ce biti dostupan u 4. kvartalu, tj. od pre par dana... kad ga pre nabavi?
daj utiske!!!
hmm... bas po mom ukusu! ne volim bas male telefone... a tezina je verovatno manja za manjom baKterijom...PJ je napisao(la):... 6600 je ipak dugacak 11cm i tezak 122g
ZoNi je napisao(la):Nokije, najveceg i najboljeg :rtfm: svetskog proizvodjaca mobilnih telefona!
ZoNi je napisao(la):tako je... Nokija je zakon ako zelis jednostavan, a mocan telefon! (mada, ja sam veoma zadovoljan opcijama koje imaju Nokije... nista im konkretno ne nedostaje)
byMaX je napisao(la):Ne vredi im nista - SE ce uvek biti SE sa sporim, smornim softverom... Meni je samo zao sto nokia trenutno zaostaje sa features u novim modelima, i SE ih je pregazio odnosom cena/kvalitet/mogucnosti. Ali bre, da koristim SE intenzivno, ne mogu, nisam sadista...
ne! em su SE bljak telefoni, em bi to bio off-topic :twisted:drjackyll je napisao(la):Pa ovaj topic moze da se zove i novi SE telefoni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari