e stvarno su vam jaka pitanja, ladno mogu da se uortace sa planplusom i da prave pare - upisi ulicu, daj $1 i reci cemo ti - moze, ne moze, dodji juce.
nisam ja nezadovoljan korisnik verata, jer uopste nisam korisnik verata, pa i da hocu da otvorim novi topic, ne bih mogao tako da ga nazovem, jer bih lagao u startu
posto obojica ceznete za ostajanjem u kontekstu topica, evo, bicu krajnje konkretan - negativan odgovor po pitanju dostupnosti wirelessa < dvajes pet (vidis, smanjih

posto ljudi u gradu zainteresovanih za isti -- jel to u "planu", ikada??? posto me famozni plan zanima, jel mozes da me ispostujes i da u jednom ogromnom postu napises sta ce biti pokriveno i kada, pa makar bilo i 19. februara dve iljade desete, u 17 casova i 25 minuta (aj' ***** sekunde)!! mislim, jel plan u tako nekoj formi, ili je nesto kao - koliko stignemo, toliko? odgovaracemo na isti tip pitanja doveka i nikada necemo moci da kazemo svima - moze, evo sutra ti krece net. ili tad i tad, ali da ne lazemo jedni druge
objasni mi i taj stepen razvoja koji nazalost ide usporeno - sta ga to toliko koci? lova? nekako uvek ti lova prva padne na pamet u kontekstu pokretanja stvari u zemlji srbiji, zar ne? ko donosi lovu - disa iz svog dzepa? i tvog? ili sam i ja u toj nekoj cash kombinatorici? kako to ide? ako kojim slucajem jesam a ti mi kazes - nisi nam u planu, pricekaj malo, ili - ma losa ti je veza preko nas, pici dalje, ja nemam net, ti nemas korisnika - bezveze, zar ne? pored toga sto je totalno neprofesionalno i sto ne ide nikome u korist. vrlo lako cemo wireless otpisati i ti i ja, sa hiljadu i jednim razlogom, ali zasto, sta je to toliko nepremostivo? tih xyz metara opticke vidljivosti?