Šta je novo?

Nova vip promocija besplatan sms do 31.jula!!!

mp3mp3

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2008
Poena
320
"Spremi palčeve
Kupi Vip SIM prepaid karticu i sve SMS poruke* su besplatne do kraja jula 2008. godine.

» Maksimalan broj besplatnih poruka u okviru nacionalne mreže je 1000. Poruke se mogu koristiti do 31. jula 2008. U promociju nisu uključene poruke sa dodatom vrednošću. Više informacija možete naći na Vip internet stranici http://www.vipmobile.rs ili možete pozovati Korisnički servis na broj 060 1234. Pozivi iz Vip mreže su besplatni. "

link : http://www.vipmobile.co.yu/cm/...e/prep ... /index.php

Vazi i za stare korisnike !!!
Malopre sam zvao call centar i kazu da ce svi korisnici dobiti sms danas i sutra, da mogu da ucestvuju u promociji !!!

Ma nek' vise sjasu sa tim promocijama! Smorili su vise i Boga i narod! (ne mislim samo na VIP, vec i na ostale provajdere)...

Na poklon uspostava veze od 2.8din+pdv

imam par pitanja, neko mi rece da mora da se uplati 200din da bi se dobile ove besplatne poruke, da li je to neophodno kad se kupi novi vip broj i koliko kosta novi broj? hvala

imam par pitanja, neko mi rece da mora da se uplati 200din da bi se dobile ove besplatne poruke, da li je to neophodno kad se kupi novi vip broj i koliko kosta novi broj? hvala
ne posaljes sms

da

na

1234568

i posle moras da uplatis min 200 din, nakon toga imas besplatne sms-ove do kraja jula...

E sad da vidimo kako ce konkurencija da isprati ovu ideju

VIP se otvorio sada su na potezu druga dva mobilna operatera,iz dosadasnjeg iskustva MTS ce ponuditi nesto ovog tipa nazvati ga malo drugacije i naplacivati za 0,01 dinar manje nego svi ostali.KAko ti ljudi tamo nemaju ideja to je strasno........:wall:

VIP se otvorio sada su na potezu druga dva mobilna operatera,iz dosadasnjeg iskustva MTS ce ponuditi nesto ovog tipa nazvati ga malo drugacije i naplacivati za 0,01 dinar manje nego svi ostali.KAko ti ljudi tamo nemaju ideja to je strasno........:wall:
Niko ih ne placa za ideje vec samo za diplome.

Pa za 10 dana ce Telekom da napravi 1001 besplatan SMS i uspostava poziva 2.7 din :)

vodite racuna prelaskom na ovaj tarifni paket gubite sve iz prethodnog sto ste imali kao bonus... konkrentno ja bih izgubio bonus na dopune koji nisam ispucao... tako da nije bas prosto kao sto deluje...

Ma ovakve promocije su normalne u okruzenju i ima ih svake godine, nema sta tu da se kopira. Samo je pitanje ko ce da da vise. npr.

"Od 03.06. do 31.08. uz MJESEČNU NAKNADU od 25kn, t-mobile nudi 500 sms i 500 mms poruka, UNUTAR SVOJE MREŽE.
Stanje potrošenih SMS-a moguće je provjeriti pomoću koda *110*2# i tipka za poziv, dok se stanje mms-a provjerava pomoću koda *110*3# i tipka za poziv"

http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp

http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-koristenja-promotivne-opcije-poruke.pdf

Ma ovakve promocije su normalne u okruzenju i ima ih svake godine, nema sta tu da se kopira. Samo je pitanje ko ce da da vise. npr.

"Od 03.06. do 31.08. uz MJESEČNU NAKNADU od 25kn, t-mobile nudi 500 sms i 500 mms poruka, UNUTAR SVOJE MREŽE.
Stanje potrošenih SMS-a moguće je provjeriti pomoću koda *110*2# i tipka za poziv, dok se stanje mms-a provjerava pomoću koda *110*3# i tipka za poziv"

http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp

http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-koristenja-promotivne-opcije-poruke.pdf
nasi bi pre podelili besplatne n95 nego 500mms

Promocije jesu OK,ali niko kao VIP uz svoje promocije ne uvaljuje povecanje cene uspostave poziva...

nasi bi pre podelili besplatne n95 nego 500mms

Trenutno je snizenje u Vodafon Italiji za N95

Blackberry 8110 - 249,00€
Nokia 6120 Classic - 149,00€
Sony Ericsson W910i - 199,00€
Nokia N95 (obična) - 349,00€
Motorola Razr2 V9 - 249,00€
Nokia E65 - 249,00€
Samsung U700 - 199,00€
HTC Touch Cruise - 549,00€
Sony Ericsson P1i - 349,00€

www.vodafone.it

Puno im je trebalo :D

Pa nije tesko biti pametan kad ti neko drugi utaba put :)
Ni drugi nisu bili pametni dok Asus nije napravio EEE PC :)

Poslednja izmena:
Samo polako, ubedjen sam da ce i VIP produziti ovu akciju (bar za jos 2 meseca) , jer sa ovakvom ponudom mts-a ne mogu da se porede.

Jedno je veliko pitanje da li ce doci do produzenja ove promocije ili ce se uci u neku novu slicnog ili skroz razlicitog tipa.

Bilo bi dobro da produze jer kod mt:s-a nema vremenskog ogranicenja za sms poruke, kod telenora postoji vece besplatnih poruka i sms-a koja traju do septembra,pa bi bilo realno da i vip produzi...

Mada vidim da nas i vip MK imaju slicne promocije, po tome sudeci ocekujem od vip-a promociju 1 ili 2 din/min u okviru vip mreze...

Bilo bi dobro da produze jer kod mt:s-a nema vremenskog ogranicenja za sms poruke, kod telenora postoji vece besplatnih poruka i sms-a koja traju do septembra,pa bi bilo realno da i vip produzi...

Mada vidim da nas i vip MK imaju slicne promocije, po tome sudeci ocekujem od vip-a promociju 1 ili 2 din/min u okviru vip mreze...
da samo je 2 denara za sve nacionalne pozive... e to je promocija

U vip-u najavljuju promociju u kojoj pri svakoj dopuni se kredit duplira.
Cene : minut 4.9din, uspostava 2.8din, sms 1.9 din, tarifiranje 60+30...
Samo neznam dokle se moze iskoristiti bonus kredit, cini mi se da neko rece mesec dana, ali nista nije zvanicno, videcemo na sajtu vip-a
Promocija traje do septembra...

U vip-u najavljuju promociju u kojoj pri svakoj dopuni se kredit duplira.
Cene : minut 4.9din, uspostava 2.8din, sms 1.9 din, tarifiranje 60+30...
Samo neznam dokle se moze iskoristiti bonus kredit, cini mi se da neko rece mesec dana, ali nista nije zvanicno, videcemo na sajtu vip-a
Promocija traje do septembra...
najgore od svega ja kao korisnik VIPa ne mogu da uzmem nista od toga dok ne ispucam bonus koji sam dobio uz karticu (prvih 10 dopuna od 200+250)... tako da mi nista ne vredi...

Nazad
Vrh Dno