Šta je novo?

Nova serija Leadtekovih 6200 ??

ofinger

Slavan
Učlanjen(a)
03.06.2005
Poena
301
Bio sam juce u pinu da vidim za graficku i kazu da imaju Leadtek 6200 ali je to nova serija !!

E sada da li se i ove nove serije ovih kartica , bar sto se tice Leadteka, otkljucavaju u vecem broju ili je u pitanju samo patka ... ono prva serija se otkljucaje a sledece prc ... :smash:

Ima li ko iskustva sa ovom karticom ? Iz nove serije

Pozdrav

P.S. Da i bas niko nema iskustva sa Galaxy 6200 256MB ???

Poslednja izmena:
Imao sam priliku da probam dve 6200 iz te nove serije. Jedna je bila po defaultu neispravna, pucale su texture, pa sam je vratio (ali se i ta otkljucala bez problema), a ova nova sto sam dobio je bez problema radila sa 8 pajpova i dooosta klokovana, ne secam se ni koliko su bili visoki klokovi. U svakom slucaju, na slaboj masini sa 256MB rama, rez od preko 6300 u Marku 03...

A koja je revizija jezgra na tim novim karticama? a4? ili bese ono a4-v?

To mi nije poznato ...
Zato me interesuje ako neko ima ove kartice ili da zna malo vise informacija o ovim karticama !

Ne znam koja je bila revizija, samo sam ih na frku probao, otkljucao, klokovao i poterao markove, nisam imao vremena da se igram vise...

Prijatelj je uzeo jednu pre 3-4 dana i onako preko telefona sam mu rekao kako da je otkljuca i OC na 450/650, sada ceka da mu flesnem BIOS i zalepim hladnjake za memoriju, pa da je "voza" na 550/700 za svaki dan... to mu dodje oko 7600-7700 u 3Dmarku03 na Sempronu 3100+ OC 2.45GHz 😉
Dakle nova serija kao i stara ,)

Poslednja izmena:
Onda verovatno uzimam ovu gragicku !

Hvala na odgovorima !
Pozdrav

GoranM je napisao(la):
Prijatelj je uzeo jednu pre 3-4 dana i onako preko telefona sam mu rekao kako da je otkljuca i OC na 450/650, sada ceka da mu flesnem BIOS i zalepim hladnjake za memoriju, pa da je "voza" na 550/700 za svaki dan... to mu dodje oko 7600-7700 u 3Dmarku03 na Sempronu 3100+ OC 2.45GHz 😉
Dakle nova serija kao i stara ,)
I... sta uradi sa tom kartom? Jesi li prilepio te hladnjake... kakav je O/C?

Pitam jer treba da mi stigne jedna 6200 (svaki dan stize, samo sto nije stigla 🙂) za drugara, a bice verovatno iz tih novijih serija...
Pa dok je kod mene, da je ocas modnem i malo "usijem"... bas da vidimo koliko je daleko tih 9K markova 😉

Nazad
Vrh Dno