Šta je novo?

Nova pitanja o 3650

sloBSa

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
604
Planiram uskoro da uzmem ovaj phone.Mislim da za ove pare ne moze nista bolje da se uzme (FX 5900xt telefonskog sveta),samo me muci par stvari:

1.Da li dolazi sa mp3 playerom.Neke ljakse odavde govore da mora posebno da se dokupi u vidu nekog dodatka.Ako moze da pusta video klipove zasto ne bi mogao da pusti mp3,right?

2.Da li mogu da prosirim memoriju na makar 64 MB posto bi ga ,naravno,koristio kao mp3 player?

3.Posto nisam siguran,pa cisto da mi potvrdite,da li mogu da surfujam po netu sa njom (recimo do bencha,hehe)?

1. Ne dolazi sa MP3 playerom ali se instalira kao bilo koji drugi program.Ima ih dosta(Mp3, Gravity, Mp3 Ultra, Mp3 Player, MprGo....)
2.Memoriju mozes da prosiris i na 256MB samo ako kupis MMC koji ce telefon da prepozna(na netu su bili i pokusaji od 512mb ali te kartice su u svetu jako retke i extremno skupe)
3.Surf moze.Koristi Operu ili Net front

poz

Sta drugo da kazem nego HVALA !
Pozdrav i tebi !

Mislim da N3650 i nije neki izbor za slusanje mp3 jer:

- Ima mono audio izlaz
- Baterija i ovako, bez slusanja muzike, jedva drzi 1-2 dana.
- Meni bi bio smor da vadim karticu svaki put kada hocu da menjam muziku, a jos veci smor da saljem preko BT.

Mozda sve to stoji,ali za oko 220 ajvara...Preporuci mi nesto bolje ako ima za slicne pare da ima mp3 player, prosirivu memoriju(barem 64 MB) i internet.

Pozdrav!

Nema bolje sigurno.Best buy apsolutno.
Radi i DivX i N-Gage igre...ma dovoljno je reci samo Symbian.:)

Pa to i ja kazem!!!Ma da mu baterija traje i 1-2 S-ATA,kupio bih ga sa apetitom.Ovo za N-Gage igrice nisam znao.E ,da,da li znas koji bi MMC mogao da prepozna,neki od 128 MB, a da se moze nabaviti na domacem trzistu i gde je najjeftinija (mislim na 3650)?

Pozdrav !

Poslednja izmena:
MMC od 128 prepoznaje uglavnom sve, problem su jedino 256 i vece. Ne znam gde je najjeftinija ja sam kupio polovnu u odlicnom stanju sa garancijom jos 10 meseci za 160E.

Ko to zna! Cene se menjaju ko vreme u prolece! Oglase i telefon u sake pa na posao. Ja sam moju platio 235e, posle mesec dana je bila 215e

OK,ovde kod mene (Nova Pazova)je negde oko 220 jevreja,tako da cu je verovatno ,ako mi na pamet ne padne neko parce hardwarea,ovde pazariti.

Imam sad ja jedno pitanje da ne otvaram novi thread:Kako se pustaju mp4 file-ovi?

Vrh Dno