Šta je novo?

Nova Opera, 8.53

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,035
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Nema nikakve potrebe da se skida, jedina izmena u odnosu na 8.52 tiče se security propusta u Macromedia Flash za neke jezike. Ne verujem da iko ovde koristi te verzije Opere:

Chinese, simplified
Chinese, traditional
Czech
Danish
Dutch
Finnish
French
Hindi
Italian
Japanese
Norwegian, bokmål
Norwegian, nynorsk
Portuguese
Russian
Swedish

A sta je sa devetkom?

^^^ baš to htedoh da pitam, ja koristim devetku nekih mesec dana, jeste da piše da je BETA, ali iskreno nikakav bug nisam primetio.

i ja sam na 9 Preview 2 .
ona vec donosi primetne promene.naprimer podrsku za torrente (koju doduse ne koristim jer je i dalje bolji ntorrent),bolje organizovani mail.search je znatno poboljsan (sada je moguce dodati pretragu za svaki sajt),pop-up blocker je znatno inteligentniji nego pre,onda je dodata i podrska za widgetse etc.

mislim da ce,kad izadje 9.0 full,opera postati ubedljivo najbolji browser,daleko iznad FF,a IE ni da ne spominjem.

Podrška za torrente je ubačena još ranije,mislim u 8.50 verziji :/
nego za korisnike devetke,jel probao neke widgete i šta je to tačno?Predpostavljam da je to na neki fazon kao ektenzija za FF.

Marko_S je napisao(la):
ja koristim devetku nekih mesec dana
SINTER je napisao(la):
i ja sam na 9 Preview 2
E, pa ja ne koristim. Imam je instaliranu, ali ne mogu da se odvojim od toolbara sa leve strane. Ima ih i u 9, ali ima jos onaj mali, bez njega ne ide, a to me izuzetno nervira.
Ja koristim

capture146ny.jpg

Sta da radim, kad me sitnice nerviraju...

Jel primetio neko bug u 8.x verziji sa cascade-ovanjem? Naime ja ne koristim maximizirane unutrasnje prozore vec volim da vidim vise prozora od jednom i cesto redjam sa cascade opcijom iz toolbara. Medjutim cesto mi se desi da neki prozori pobegnu skroz gore levo i nemogu da ih restorujem. Neko primetio nesto slicno? Ili svi koristite maximized...

Nazad
Vrh Dno