nagoja1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.05.2004
- Poena
- 304
Imam instalirane i W98 i XP. U zadnje vreme mi XP j... kevu. Poceo je da mi prvo iskljucuje sve redom
d explorera,pa sve ostalo sto probam da otvorim i nesto odradim (word,nero,divx i dr playeri,...) i non stop mi izbacuje prozor da program mora da se zatvori. E sada je poceo da ide jos "dublje".Prvo me je juce celi dan drndao tako sto nije hteo nista da otvori i ispisuje mi da mi je memorija nedovoljna (imam 512mb) a nista nije otvoreno i onda je krenuo da mi izbacuje prozor u kome pise da mora da mi iskljuci komp zato sto je doslo do greske u: NT AUTHORITY/SYSTEM i onda mi posle 60 sek iskljuci komp. E tu nije kraj, kada ga zatim ukljucim onda mi izbacuje prozor u kome pise: LSA SHELL (EXPORT VERSION) ima gresku i mora da se zatvori i onda mi posle par sekundi ponovo izbacuje prozor u kome pise da ce ga za 60 sek iskljuciti i tako idem u krug.Uradio sam RESTAURIRANJE SISTEMA i onda mi posle 10 restartovanja dozvoli da udjem u internet na 2 min (kao sada) i odmah izbacuje pomenuti prozor da ce iskljuciti komp.
Nemam pojma sta sve ovo znaci i kako da ga vratim u normalu pa vas zato molim za pomoc jer sam na ivici da ga razbijem.
Hvala svima unapred
Nemam pojma sta sve ovo znaci i kako da ga vratim u normalu pa vas zato molim za pomoc jer sam na ivici da ga razbijem.
Hvala svima unapred