Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

Стварно је леп у различитим бојама.
Ништа ново нисмо сазнали, осим да кошта као и сви други телефони. Разочаран сам за сада.

meni je ovo zanimljiv telefon..sa phonearena slika reklo bi se da je zadnji deo kvalitetan,to jest da nije obicna plastika :D ako bude mogao kod nas za 300e bice majka :) i da li se zna baterija ? po tim cenama uz ugovor ima da kosta 550 dolara..

Neće biti za te pare. Biće duplo skuplji.

Neko u Motoroli misli da može poput Džobsa da ubedi ljude da je nebo pink boje i da specifikacije nisu bitne. Glupost živa.

Malo je reći da sam razočaran.

599$ :D

"Idu sa cenom kao i svi flagship telefoni, jer kao tako mogu da kazu da je on flagship i da vredi i made in USA, baterija, menjanje izgleda itd."
- The Verge

Изгледа да нема оног снимања у 60fps.

Snimanje 60fps nema nikakvu upotrebnu vrednost, samo zauzima vise prostora i eventualno za neki jadan slow motion.. 24 fps sa dobrom optickom pa i softverskom stabilizacijom i kvalitetnim zvucnim zapisom je 100x bolja opcija od kilavog (zbog ocajne stabilizacije i jedva prosecnog zvuka) 30 fps kamkordera kakav je na prakticno svim androidima (60 fps tu ne bi napravilo nikakvu razliku osim dodatnog zauzimanja memorije).

Sjajno..

Poslednja izmena:
Kad ce nauciti... Napravili hype i onda BOOM...

- Cena ubitacna
- Kamera nista posebno
- Ekran kazu da nije nesto, da vuce na roze
- Nece Google izdavati update, nego Moto

Ovo vredi 350e i to je to. Ko plati vise, taj je ovca realno. Za te pare mogu da imam vrhunsku kameru i 1080p ekran i bateriju u Note 3.

Kapiram da je cela fora oko cene uslovljena operaterima, i da je google procenio da će na ovaj način više zaraditi, nego da ga je davao po 300 otkljucanog..
GOOOOOOOOOL :D

Specs and feature sets still rule the Android marketing world, though, and the Moto X enters a world of tough competition. For $199 plus a two-year contract you can have the Moto X, with a beautiful design and some neat features. For that same $199, you can have an even more beautiful design and a different set of neat features from the HTC One, or a fairly boring design and all the features in the world from Samsung’s Galaxy S4. $199 also buys you an iPhone 5, about which Apple’s been telling the same experiences-over-specs story for six years.

http://www.theverge.com/2013/8/1/4578890/this-is-the-moto-x

@ djilkos

- Cena ubitacna - ovo je najveci fail jer su svi mislili da ce dobiti nexus sa vrh kamerom za 200$ :d
- Kamera nista posebno - a ko je ocekivao nesto posebno? clear n perfect pixel pa jos moto feat google softer.. oce to :d
- Ekran kazu da nije nesto, da vuce na roze - ocekivao sam odlican ekran, amoled ili ips ali videcemo jos..
- Nece Google izdavati update, nego Moto - ja sam mislio da se ovo zna odavno..

Mislim steta ako sve bude ovako, vidim da su mnogi planirali ovaj fon..

Poslednja izmena:
Kamera izgleda uopšte nije loša, već je softver loš, odnosno fale mu funkcije.

Mislim steta ako sve bude ovako, vidim da su mnogi planirali ovaj fon..

Da nije hajpovana kamera i cene kakve su se spominjale... Kontam da bi ga uzeo zbog baterije.

AMOLED ima problem sa prikazom bele do 720p rezolucije. Na 1080p je to sredjeno usled drugacije matrice, pa vise vuce na belu.

Inace baterija kazu da bi trebala da izdrzi working daj, znaci 8 sati usage-a iliti screen on-a. To je prica samo na predstavljanju bilo, videcemo gde je u realnosti.

Kamera izgleda uopšte nije loša, već je softver loš, odnosno fale mu funkcije.

Pa to, kamera chip nije los, ali los je softver. Kamera chip iz N4 je mislim onaj kao u S3, ali softver ga unisti.

Ima bas dobrih nijansi boja, to ce im biti dovoljno da se izdvajaju, sa nekom finom bojom i crnim prednjim delom izgleda vrh..

Poslednja izmena:
Realno nije ovo los fon ali ne znam sta su mislili kada su zacenili ovoliko.. mada kada se pogledaju cene htc mini/s4 mini i slicnih..

A ovo sa personalizacijom kucista je mnogo kic.. neke varijante, mislim imitacije drveta, slonovace, mermera, krzna od cincile.. :d

Pa, tako obično i bude dok best buy modeli prolaze nezapaženo.
E da, a šta bi sa onom personalizacijom ? Gde će to da bude ? Telefon će biti u 16M boja pa kada hoćemo da ga kupimo kažemo dajte mi jedan Moto X #00FF00?

Poslednja izmena:
Pa, tako obično i bude dok best buy modeli prolaze nezapaženo.
E da, a šta bi sa onom personalizacijom ? Gde će to da bude ? Telefon će biti u 16M boja pa kada hoćemo da ga kupimo kažemo dajte mi jedan Moto X #00FF00?

16, odakle si izvukao 16m :d

Ima 18 boja za leđa, 7 za okvire (onaj prsten oko kamere i oko dugmića) i 2 boje za prednju stranu. Trenutno je moguće birati boje samo ako kupiš na ugovor kod at&t-a, a posle će biti i kod drugih operatera. Ne verujem da će u evropi moći da se bira boja, tj prilično sam siguran. Osim boja, možeš da napišeš nešto na leđima, da biraš wallpaper i da napišeš nešto na boot animaciji.

Bez iznenađenja, ne računajući cenu. Živo me zanima koliko će koštati GE verzija.

Telefon defintivno nije los... ali dati ove pare za njega, GTFO.

Ovim telefonom Motorola definitivno odlazi u istoriju. Ovo ce proci gore nego xperia z ultra. Moj iskren savet je da se ne blamiraju vise, nego da objave da odustaju od prodaje i spase se blama.

Telefon je dobar ali ne po ovoj ceni.

Ako baterija zaista bude drzala 8h screen on uzecu ga ako dodje kod nas na oglase bez razmisljanja.
Ostalo me ne zanima od specifikacija.

Motorola Moto X first camera samples showdown

Jedva prosek, cak i pri slabijem svetlu a hajpovali su clear n perfect pixel kao neku tehnologiju i 10mpix kameru, da nije tog hajpa pa i ajde a na dnevnom svetlu jos vise iza ostalih.

Poslednja izmena:
Dok ne vidim user experience i testove, ne znam nista. Samo primecujem da je 129mm podosta, juce su najavljivali da su "procenili" sa nekih slika da je kraci, taman kao S2.

Nazad
Vrh Dno