Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

+1 Posle RAZR HD sa S2 zaista moze samo da se tesi. :d

Ovo je mač sa dve oštrice... Prave nevidjeni hype. Ako uspeju i bude kako je pričano (baterija dugo traje, kamera u rangu sa S4 + bolji low light + cena oko 300$/300€) win win.

Ako ne uspeju. Konkurencija će samo doći i reći hvala :D

Ja stvarno ne vidim da postoji veliki hype. Malo po malo vesti leakuju, i to je to. Nista mindblowing se nece desiti, 95% stvari je vec poznato, pogotovo posle unveila novih Droida.

@Phobiazz, Psyhound

Ne tesim se, fon radi strava. ;)

@On-topic

Bilo je hype-a, definitivno. Schmidt uslikan kako nosi beli, kako nosi zeleni, pominjani senzori silni, made in USA, teaser-i...

Poslednja izmena:
Ko zna za cenu, rekose da neki silni senzori idu u njega... Mozda to dize cenu, ne razumem se dovoljno, da budem iskren.

Koliko se secam i cena proizvodje s4 je oko 220 a ako se ne varam i n4ke

To da proizvodjaci zele da informacije o uredjaju pre njegovom izlaska ne dospeju u javnost je cista glupost, ako bi neko stvarno to zeleo, jednostavno moze to da uradi tako sto ce pustati lazne informacije da "cure", odnosno oni sami slikaju neki svoji prototip nekog sasvim petog telefona itd... A mogu i da nagrade radnike sa jedno 100 evrica ako nista ne dospe u javnost :D Mozda motorola ovo namerno izbacuje, sad kad izadje neka azdaja :p

Robert Scoble:

Tonight will be a big night for Motorola/Android/Google.

I can't say more until tonight at about 9 p.m. but this is a game changer in the marketplace. I was the first in line for the original iPhone because I felt the same about it as I do about what's coming tonight.

But the first iPhone was controversial and so will what gets announced tonight. Even more so, I think.

Damn, can't wait to really talk about why but mark your calendars because this will be a launch we talk about for a LONG time!

Аха, мада биће сигурно и на другим сајтовима.

To da proizvodjaci zele da informacije o uredjaju pre njegovom izlaska ne dospeju u javnost je cista glupost, ako bi neko stvarno to zeleo, jednostavno moze to da uradi tako sto ce pustati lazne informacije da "cure", odnosno oni sami slikaju neki svoji prototip nekog sasvim petog telefona itd... A mogu i da nagrade radnike sa jedno 100 evrica ako nista ne dospe u javnost :D Mozda motorola ovo namerno izbacuje, sad kad izadje neka azdaja :p

Neka hvala, ne treba meni aždaja. Samo nek najave ovo što je procurelo i da cena bude 350-400 evrića uz dostupnost u Srbiji i ja sam zadovoljan. Kome treba bolje nek juri Xperia Z Ultra. Jedno su maštanja a drugo je kada treba da uzmeš fon preko provajdera za apsurdno velike novce ;)

^ moram da priznam da sam zbunjen :d

Sta vi vidite u ovom telefonu nije mi jasno? Aj konkretno G@W, vidim pominjes ''da bude 350-400e i vrh'', 'si svestan ti sta kompaktno (znaci do 4,7'' :d) a bolje mozes da kupis za te pare (ili ces moci, dok i ako x phone dodje do nas)?

Ne mogu ništa i u tome je problem, zato se nadam da će ovo stići. Mislim tu je ta Xperia SP koja je i dalje prvi izbor ali mislim da ću se ubiti ako budem morao da gledam u ono sivilo i ružne ikone po ceo dan. Ovo je bar po Google ukusu tj. liči na nešto.

Džabe meni Z Ultra, S4 Active, One Max i šta ti ja znam kada to dođe u Srbiju sa cenom do 100000 dinara a kod provajdera radi solarno plaćanje 50000 uz neki prosečan ugovor. Kapiram ja da ima i za dinar ali ja niti imam evropsku platu niti mi je mobilni prioritet u životu pa da plaćam 50 evra mesečno za samo jedan ugovor.

Mnogo je loša ponuda tih telefona iz srednjeg segmenta, što jeste razumljivo kada se pogleda u kojoj zemlji živimo (srednja klasa je kaput već 30 godina na ovim prostorima). Ali ima nas još onih koji nismo polarizovani između najnovijeg Galaksija preko oglasa za 1200 evra na dan predstavljanja i ZTE Blade XXX za dinar uz ugovor od 450 mesečno.

Ne znam kakvo sivilo i ruzne ikone pominjes kada znas da je ovo Android i da sve moze da se izmeni onako kako hoces..

I dalje ne razumem al' dobro :) I stvarno mislis da ce moto x phone brzo doci kod nasih operatera i da ce biti dz? Tesko.. tj mozda ce imati umerenu cenu ali ce svakako imati dobru konkurenciju za iste pare.

Navedi tu konkurenciju.

Kad i ako se pojavi kod nas i kad vidim cenu vrlo rado cu navesti a vi uzivajte u hajpu kao da izlazi Nexus 5 za 300$..
:d

Lol, ala Scoble hypeuje MotoX. Kao da ga je Isus rukama napravio.
https://plus.google.com/u/0/+Scobleizer/posts/2h6WsHqZ3zo
+
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=74229611&postcount=352

Mada, Isus je bio carpenter....
IlKTm6V.png

:D

edit - livestream od Verge-a
http://new.livestream.com/TheVerge/...0-1365ea156bd1134&acc_id=2092409&medium=email
Sam event nece biti livestreamovan, verovatno ce sedeti u njihovom studiju i komenarisati liveblog, i posle toga roundtable discussion

Poslednja izmena:
Ne mogu ništa i u tome je problem, zato se nadam da će ovo stići. Mislim tu je ta Xperia SP koja je i dalje prvi izbor ali mislim da ću se ubiti ako budem morao da gledam u ono sivilo i ružne ikone po ceo dan. Ovo je bar po Google ukusu tj. liči na nešto.

Treba ti bukvalno minut da instaliraš drugi launcher i druge ikonice, i to mnogo lepše nego one na stock androidu

504 RAZLICITE VERZIJE TELEFONA spoljasnog izgleda! A kod nas kontam bice samo beli i crni :D

po slici na klipu da li koristi oled displej ili ne ? sta mislite.. ? amoled je sada sam video na phone areni..

Poslednja izmena:
Tresla se gora, rodio se mis. Nista novo nije receno, nista novo od softvera, nista novo od hardvera, 200$ sa dvogodisnjem ugovorom u USA. Jos se ne zna off-contract price.

AMOLED je, non-pentile.

Jeste amoled

200/250 USD na ugovor, to je to, meni dovoljno...
Izgleda da ni u google ni u motoroli nisu dovoljno promislili...

meni je ovo zanimljiv telefon..sa phonearena slika reklo bi se da je zadnji deo kvalitetan,to jest da nije obicna plastika :D ako bude mogao kod nas za 300e bice majka :) i da li se zna baterija ? po tim cenama uz ugovor ima da kosta 550 dolara..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno