Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

Pitam se kad ce stici quadcore verzija ovog motorola SoC-a koji ima custom module za voice/bacground tasks processing i koji telefon ce to prvi imati. Ako N5 bude OptimusG2 u drugom kucistu, ne verujem da ce imati tako nesto.

Ne verujem da će ove godine, osim ako ne planiraju na zimu moto X ultra ili tako nešto.

Izgleda da će i moto X koristi isti ovaj novi motorolin čip. 2 Krait jezgra CPU, 4 Adreno jezgra GPU i još po jedno jezgro za prepoznavanje jezika i situacija.

Pitam se kad ce stici quadcore verzija ovog motorola SoC-a koji ima custom module za voice/bacground tasks processing i koji telefon ce to prvi imati. Ako N5 bude OptimusG2 u drugom kucistu, ne verujem da ce imati tako nesto.

Ljudi, ovo je isti dual core MSM8960T S4 pro koji se pakuje u lumiju 920 ili Xperiju SP, i ići će u Moto X, ne padajte na 8core marketing...

U Xperiu T ide S4 pro (koji btw ujeda), XS ima.slabiji SOC.
Sintetika kaze da ja S4 Pro tu negde sao HOX-om i S3 na 1500MHz. Ako ga namunje jos malo, do nekih 1700MHz, bice extra sa.performansama a opet stedljiviji bez quad core konfiguracije. U kombinaciji sa 2GB ram-a - savrseno.

Ljudi, ovo je isti dual core MSM8960T S4 pro koji se pakuje u lumiju 920 ili Xperiju SP, i ići će u Moto X, ne padajte na 8core marketing...

U suštini jeste, ali su dodata još ta 2 posebna jezgra, a verujem i da su uradili neku optimizaciju. I oznaka nije apsolutno ista, verovatno baš iz ovih razloga.

Moto X features something called Moto Magic Glass. This is a single sheet of Gorilla Glass which is molded to a special polymer to make a continuous surface that wraps around the entire front and edges of the device. There is zero gap with the back.

Moto X features Dual LTE MIMO Smart Antennas, which should deliver the best 4G LTE performance (faster data speeds and better reception). Most OEMs support 4G technologies on the same antenna as 2G/3G, but Moto will have 2 antennas dedicated to 4G LTE. There will be 5 antennas inside Moto X: 4G main, 4G diversity, 2G/3G main, GPS, and BT/WiFi. Please +1 or share for more moto goodies.

ala ce ovaj mob da zraci sa toliko prijemnika :) mada kako su mi neki ranije objasnili stvari zrace kada emituju signale a ne kada primaju

Moto X features a laminated aluminum structure for a light weight and high strength design.

Pa kako to ima aluminijum za dobar prijem signala? Nije mi jasno.

Da, zar nisu telefoni od aluminijuma uvek imali lošiji signal?

Pa valjda je lošiji kada je celo kućište od aluminijuma, ovde je, koliko sam ja razumeo, samo kostur od aluminijuma.

Pa to je kao i kod One-a. Cela ledja od aluminiuma, ali imas one linije za signal koje su od plastike.

Bas isprobavam aplikaciju. Skroz lepo radi, jedino sto fale te funkcije koje su navedene. :)

I meni se sviđa:p

Whaaaaat?! Hocu! Odmah!!! :d

Kako je dobar ja ne verujem :-D

moguce buduci telefon :D ako cena bude odgovarajuca.. samo sto pre da dodje u evropu :) zeleni je bolestan :)

Doći će u Evropu, ali, verovatno ne po cenama koje se navode.

Па вероватно ће бити иста цифра само у еврима, као и све остало.

Just got some crazy info. Unverified source tells me Moto X ships to US carriers on 7/29 (tomorrow)! If this is true then it might go on sale this week after the big reveal. Trying to verify info with some other sources.

Ja baš mislim da neće (nadam se da se varam :)), jer će Google mnogo da potencira made in usa i zbog toga da subsidizuje cenu uređaja.
Ne vidim kako bi ovo funkcionisalo u Evropi.

da li sme po njihovom zakonu da se koriste damping cene,mislim da ne ? ne verujem da ce tamo moci manje cene nego u ostalom delu sveta,jer bi ih jabuka u najmanju ruku tuzila.

Poslednja izmena:
Pa tamo su cene svega manje nego u ostalom delu sveta, skoro sve kosta u dolarima isto koliko u evrima, iako je dolar 30% slabiji

Da, ali stoji neka prica iza tog podatka 1 dolar jednako 1 evro.. Znam da sam citao negde.. Tako da to ne moze bas tako da se gleda

Stoji prica da svaka 3 meseca pokrenu neki rat i opljackaju neku drzavicu bogatu naftom.

Nazad
Vrh Dno