freakapotamus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2004
- Poena
- 304
E pa...uzimam za pola meseca novu masinu (bez monitora), mogu da izdvojim max 750evra! Krenuo sam da razmisljam sta je najbolje uzeti za te pare pa sam odlucio da vidim da li neko od vas ima savet. Ne treba mi za neki ozbiljan rad, u pitanju je to sto prekidam sa poslom na nekih pola godine a zapostavio sam kolekciju video igrica koje imam na 3 godine i sad hocu da se izivim:banana: . Naravno nisu samo igre u pitanju, treba mi komp koji ce trajati...
Moja razmisljanja za masinu...NAJBITNIJA mi je ploca! Mislim da krenem sa Intel platformom pa mi i takva ploca treba, neki dual core procesor, 1gb ddr, 7600 GS ili GT...ma ni ja jos ne znam tacno sta i kako! Dakle molim za savete, dakle najbolje sto moze do 750evrica bez monitora *u ovu cenu upada i PDV naravno :wall: !
Moja razmisljanja za masinu...NAJBITNIJA mi je ploca! Mislim da krenem sa Intel platformom pa mi i takva ploca treba, neki dual core procesor, 1gb ddr, 7600 GS ili GT...ma ni ja jos ne znam tacno sta i kako! Dakle molim za savete, dakle najbolje sto moze do 750evrica bez monitora *u ovu cenu upada i PDV naravno :wall: !