Šta je novo?

Nova konfiguracija

McBuki

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2002
Poena
619
Šta mislite o ovoj konfiguraciji:

MB AM3+ 970 Asus M5A97 R2.0
CPU AM3+ AMD FX-6300
Memorija DIMM DDR3 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance

AMD Radeon 7850 Sapphire 2GB/DDR5

SSD SATA3 120GB Kingston V300 450/450MB/s

HDD SATA3 1TB WD Caviar Red WD10EFRX

Da li i trebala neka izmena ili je ovo sasvim OK, najviše sam se dvoumio oko matične ploče zbog nazovi loše naponske jedinice 4+2 za razliku od dugih koji imaju 6+2 ili 8+2, pitanje je da li je i ova memorija OK za ovu konfiguraciju ili predložite nešto bolje. Za grafiku sam se sa 2GB rama zbog nekih budućih igrica i to je to. Svaki predlog je dobro došao.
Pozdrav i thanks!!!

Za naponsku ne brini, ima masivan hladnjak na sebi, pa zahvaljujuci tome je prilicno dobra za OC :) Ostatak je super, sastavljaj i vozi :d

sve je ok osim wd red HDD
zasto to ? Ako nemas neke potrebe specijalne uzmi green ili neku barakudu... pare koje ustedis tu mozes da preusmeris na kuler.

Poslednja izmena:
hyper212evo je proverena stvar, tih a fino hladi...sto se tice hdd, moze seagate, ali i vrapci znaju da je red najpouzdaniji izbor sto se tice trenutne ponude...

Samo bih ti ja komšija kao što sam ti onomad rekao, savetovao neku drugu memoriju, jer neće taj Vengence da stane ispod svakog cooler-a

Reci mi burazeru gde si nasao Corsair kod nas? Ja bas nesto gledao, taj Vengance dosta preporucuju na tomshardware, al ja nesto ne videh kod nas? :) Hvala
Edit: Nadjoh ga, nije ni cudo sto nisam video, pored njega mu stoji oblacic "novo", verovatno su to skoro uvozili.

Poslednja izmena:
Hvala na munjevito brzom odgovoru, bas sam i ja potrazio, i video. :)
U glavnom svidja mi se konfiguracija, inace, svidja mi se konfiguracija, cepace ti sve, kazem video sam da taj Vengance bas forsiraju, a ja sam od ranije imao dobra iskustva sa tom firmom, nego kod nas ne uvoze, to sam ranije preko grane uzimao. U svakom slucaju, Ram ko ram, neces pogresiti. I ja bas sastavljam neku konfiguraciju, s tim da cu ja malo vise da odresim kesu za neki i5, ali u tom cenovnom rangu ovaj tvoj je cini mi se odlican.

Zoveš na pivo kad sklopiš konfiguraciju :)

Vrh Dno