Šta je novo?

Nova konfiguracija - vase preporuke!

Ha-ha-ha.
A sta ako ja dobijem za 30€ kuciste koje vredi 50€, sta znas kog keca jos drzim u rukavu...

cek,decko kaze da hoce da se igra a ti stavis fx5200
gde je tu logika?

ajde ne zezajte choveka...[Zverka]
jos jedan glas za notaxovu konf...
sem jedne sitnice...a koja zavisi od toga gde se stavlja sama mashina, tj kakva je prostorija gde ce da bude..dovoljno je da ide recimo Live! 4.1 [sad je skoro dzabe] i 2.1 zvucnici...pa da das pare na mish - bolje nadjes intelija polovnog ili mx300 [imaju garanciju 5 godina]

a ona tastatura sto se pominjalo negde gore, ''logitech int. black -17'' dobra je za sve samo ne za intenzivno igranje, al' bar je lepa crna ;)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ha-ha-ha.
A sta ako ja dobijem za 30€ kuciste koje vredi 50€, sta znas kog keca jos drzim u rukavu...

Mozda ne bas keca u rukavu, ali PP aparat u coshku sigurno. :mrgreen:

Ji 4Tze je napisao(la):
ajde ne zezajte choveka...[Zverka]
jos jedan glas za notaxovu konf...
sem jedne sitnice...a koja zavisi od toga gde se stavlja sama mashina, tj kakva je prostorija gde ce da bude..dovoljno je da ide recimo Live! 4.1 [sad je skoro dzabe] i 2.1 zvucnici...pa da das pare na mish - bolje nadjes intelija polovnog ili mx300 [imaju garanciju 5 godina]

a ona tastatura sto se pominjalo negde gore, ''logitech int. black -17'' dobra je za sve samo ne za intenzivno igranje, al' bar je lepa crna ;)

Slazem se. Nisam stigao u prvom postu da detaljisem. To je vec stvar finesa, afiniteta i prostora.

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
cek,decko kaze da hoce da se igra a ti stavis fx5200
gde je tu logika?
Onda nisam dobro procitao za sta cemu komp, video sam samo sumu.... Uglavnom, ja bih sebi uzeo FX-a, mada igram igricu jednom mesecno. Ako hoce da mu sve radi na full detaljima, onda nek vidi nesto skuplje, ali ni to mu nece biti dovoljno za 7-8 meseci. :|

Nazad
Vrh Dno