Šta je novo?

Nova konfiguracija..jaca mnogo ili ne??

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Trenutno imam konfiguraciju koja je navedena u mom signature, ali planiram uskoro da predjem na Core 2 Duo konfiguraciju sledecu:
Core 2 Duo E6600
P5B maticnu plocu
1 GB ddr 2 667mhz
7900 GT 256mb

Naravno, takvu konfiguraciju bi kupovao kab bi prodao ovu koju trenutno imam pa me zanima kolika je razlika u performansa otprilike u igricama izmedju ove konfiguracije koju trenutno imam i ove koju planiram da uzmem u nekom narednom periodu???

Ja nebih nista diro,da sam na tvom mestu,ako se igrash, jace od toga sad ti netreba,ali ako sacekash sledecu god i pad cena core2duo odna ce biti zanimljivo preci!

Ovo je moze skromo misljenje :)

Ja nebih nista diro,da sam na tvom mestu,ako se igrash, jace od toga sad ti netreba,ali ako sacekash sledecu god i pad cena core2duo odna ce biti zanimljivo preci!

Ovo je moze skromo misljenje :)
da ali cje i njegovoj trenutnoj konfiguraciji opasti cena,tako da cje da dodje na isto,tako da stvarno ne znam sto ti je cinit':D

Sve zavisi da li covek voli/zna da klokuje,ne zaboravite to, mi svi uvek gledamo iz svog ugla

Poslednja izmena:
Ja ne volim da klokujem pa sam kupio e6600.Njega stavish na 375x8 i dovoljno je da juri kao blesav.
Kupi c2d jer ti ta konfa koliko toliko sada vredi..a sledece godine ce biti upola cene...***.sve zavisi za koliko mozes da je utopish....

Imash dobru konfu koja se moze dobro prodati ali imaj u vidu da ti treba minimum 200e za upgrade. Ukoliko mislish da potroshish toliko para, zameni.
Mislim da bi dobio maksimum 30% poboljshanja u igrama, ne vishe.
Dodaj josh 1GB RAM-a.
I ja mislim da je 6600 trenutno preskup, evetualno bi se opredelio za 6400 ukoliko bih kupovao.
Pozdrav!

Vrh Dno