Šta je novo?

Nova Hit Igra!!!

kimi

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2000
Poena
770
Ne znam dal je neko vec pominjao ovu igru, ali ako nije - ovo mora da se downloaduje. Igra se zove Icy Tower i ako se secate onog worm-a na netu...e ovo je triput bolje.

Ima ga na download.com-u ili ako nece da ga skine (a nesto mi trenutno ne radi link), onda google :)

Running Man je napisao(la):
Moj rekord je 253. sprat...

...a sad na Topcidersko brdo... :)

Bolje da nisi ishao!:D

E ,do yaya je igrica,aj dajte josh neke u ovom fazonu,male a zanimljive !!!

Pa ovo se igra u riscu vec dve tri nedelje - svaki put kad vidim to *****avam ih da lici na Mardz Simpson :)

Svaka tebi cast,al ja se,evo mucim vec 20. minuta,ne mogu da predjem 146. sprat!

ZVEZDA JE SAMPION :wave;

a,sad je vec malo bolje.215. sprat,mozda bih i vise,ali me je sat sustigao.....da se pohvalim jos da mi je najveci combo bio 12 spratova odjednom!!I jos nesto:kad neko stigne do 200. ili visljeg sprata,kada pogine,neka zatvori oci,ili bar ne gleda u ekran,jer se cini k`o da slika ide na gore,pa se stice utisak(bar se meni to desilo)da mi monitor raste!!!!!ali mi se ipak ucinilo,jos uvek je 14" :D :D :D

Meni je 231, nisam uspeo vise, mada sam igrao samo pola sata. Fazon je sto sam vec iz 4te postigao 206 :)
Inace kad pocne ono drvo bas se covek istripuje, izgleda kao da su suplje pa se izgubim.

Kakva je ta fora s kombom, nisam provalio kako to funkcionise, sem da mi povremeno skoci vise i obicno se istripujem i padnem nazad :)

Geek_master je napisao(la):
Kakva je ta fora s kombom, nisam provalio kako to funkcionise, sem da mi povremeno skoci vise i obicno se istripujem i padnem nazad :)

Pa kad skaces sa jednog sprata na ovaj iznad, ali taj sledeci sprat nije iznad trenutnog nego malo (ili mnogo :)) ukoso onda se zaletis, skocis, pa cim padnes na sledeci sprat odmah jos jednom skocis i ides nekoliko spratova gore. E da bi skocio vise od 10 spratova (naravno nije to u jednom skoku, ali dobijas poene kao da jeste), moras da zaredjas vise takvih skokova.

Ja skacem i po 40 i vise spratova. Posle good, sweet, great ide wow, amazig i experienced ili tako nesto slicno. Stvar je da ne morate odmah posle velikog skoka da skocite da biste napravili kombo, vec imate vreme (prikazuje se u levom gornjem uglu) za koje morate da skocite vise od dva sprata. Najvise mi se svidja sto moze da se udara o zidove i odbija od njih. Dok nisam otrkio ove ludacke skokove, igrica i nije bila nesto posebno, ali ovako razbija.

Nismo mi Grobảri, nego Grỏbari, mamu vam ***** nepismenu
Kako se kucaju apostrofi za akcenat?
btw. dobar potipis !

Ja sam moj malopre doterao do 292. sprata za malo do 300;) a skor 3784...

Ma kombo rula momci. Pazi sad:
kombo:53
floors:186
I jos nesto, sto stavljate samo broj spratova? A ne poena?
Glavna caka je u kombu, a ne u stupidnom skakanju sa sprata na sprat, zar ne? FX.
Aj odoh jos da skacemboom

[Miki] je napisao(la):
Gde pise kombo?Meni samo pisu spratovi i poeni........
Imas broj komba odmah ispod sata, tj onog metra. Tu ti prikaze broj kada skocis i spojis 2 ili vise spratova. Inace kad vec pisem napravio sam kombo od 54 i tada se preko pola ekrana pojavi EXTREME (ili mozda malo drugacije)

Ne znam meni ti komboi nisu zanimljivi, postigao sam samo 20. Kad ides samo na poene, samo skaces levo desno, pa koliko te usere da postignes. Mnogo je bolje ici na sto vise spratova, zato sto moras da gledas da li ti je u datom trenutku bolje da ides po jedan, sto je dosta brzo a sigurno, ili da probas kombo ako je platforma daleko pa da se molis da neces pasti nazad. Najbitnije je imati sto bolje prolazno vreme (recimo, meni prvo ubrzanje - 80 sprat, drugo 150, trece 210) jer kad te stigne cetvrto ubrzanje naj***o si :)

A za one koje interesuje kako izgleda posle 300 sprata, evo da vam docaram ;)

Pa dobro. Ali opet cu ponoviti da pobedjuje onaj ko ima vise poena, tako da sam vam dao domaci. Kad ga neko predje neka javi. Nego, aj sad cu da probam da stignem sto vise. Inace bio si u pravu sto se tice komba, potrebno je dost srece, ali ipak i rutine.

Geek_master je napisao(la):
Ne znam meni ti komboi nisu zanimljivi, postigao sam samo 20. Kad ides samo na poene, samo skaces levo desno, pa koliko te usere da postignes. Mnogo je bolje ici na sto vise spratova, zato sto moras da gledas da li ti je u datom trenutku bolje da ides po jedan, sto je dosta brzo a sigurno, ili da probas kombo ako je platforma daleko pa da se molis da neces pasti nazad. Najbitnije je imati sto bolje prolazno vreme (recimo, meni prvo ubrzanje - 80 sprat, drugo 150, trece 210) jer kad te stigne cetvrto ubrzanje naj***o si :)

Naprotiv, ako hoces poene trebas ici na kombo-e jer oni nose najvise poena!!! A isto tako ako hoces da ides na broj spratova opet moras kombo-e jer ce te, ko sto rece, zeznuti vreme tj. brzina spustanja spratova.

PS. Ja sam uspeo 28 spratova doduse nije bio problem, ali 54 boom

Re: Re: Re: Nova Hit Igra!!!

Pa odes u Word, i "INESRT SYMBOL" a onda sve to pastujes ovamo :)

Znam za to ali sam mislio da ima možda neka prečica na tastaturi (tipa one alt + 128)
pozdrav i čekamo 9. maj :D

Naprotiv, ako hoces poene trebas ici na kombo-e jer oni nose najvise poena!!! A isto tako ako hoces da ides na broj spratova opet moras kombo-e jer ce te, ko sto rece, zeznuti vreme tj. brzina spustanja spratova.

Pa upravo sam i ja rekao da je kod poena samo stvar u sreci, jer ti je potrebno sto vise komboa.

Kad ides na broj spratova, kombo ti moze pomoci, ali je malo verovatno da ces stici do 200, a i kad stignes onda obavezno popusis jer su gredice uze na drvetu... a tek na onom preko 300, video si screenshot, sve su one najkrace.
Zato kazem da mora jako pametno da se igra, kombo radis samo kad mozes/moras, inace ides jedan po jedan... Ja sam sa tih 305 spratova jedva postigao vise od 3200 poena, jer sam vecinu isao po jedan. Naravno na kraju me stiglo vreme, pa sam skakao, pa kud puklo da puklo...

Ovo je bolesno!

Ali muzika u igrici rula!;)

Imala sam srecu pa sam za igru saznala nesto ranije, drugim recima moj scor je veci...
61 kombo
6508 poena
idi te na Klan rur pa na "ostalo" pa na Icy Tower!

Ako ja zase**m na ispitu zbog ove igre...FX

Nazad
Vrh Dno