Šta je novo?

Nova Hit Igra!!!

Imam neka pitanja....
Prvo oko onog combo skoka...kako se on tacno izvodi jer kad se zaletim preletim samo 4 sprata...
Dalje vidoe sam opciju resume medjutim ne znam kako da nastavim kada zaginem (ako ona uopste tome sluzi)...
Inace moj rekord je bedan: 157 sprat i 1500 poena

Nije to tako zarazno, evo mene je vec pocela da smara igra.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Imam neka pitanja....
Prvo oko onog combo skoka...kako se on tacno izvodi jer kad se zaletim preletim samo 4 sprata...
Dalje vidoe sam opciju resume medjutim ne znam kako da nastavim kada zaginem (ako ona uopste tome sluzi)...
Inace moj rekord je bedan: 157 sprat i 1500 poena
Sto se tice komba, vazno ti je da u toku odredjenog vreme, a to je nekoliko sekundi (imas tajmer na levoj strani screen-a), skocis min. 2 sprata sto vise puta. Inace max. je 5.
Auu, Gandalf svaka ti cast!!

Nema mi oprostaja sto vam nisam javila, Icy Tower je dostavio jedan igrin imenjak (Ice G), a igra je stvarno dobra, raznovrsna ali meni je vec dosadila, igram je nesto manje od 2 meseca-pa samim tim moj rekord je zanemarljiv (99 o/o vezba), ali bih cestitala police-u i naravno drugima koji su se zabavljali ovom igrom!

Kako bre samo pet spratova???
Jesi ti pogledao instructions i onu sliku gde je lik skocio 23 sprata????????????????????????

meni ladno na nekoliko kompova iskache illegal operation...win98 je u pitanju ?!??!

Evo novih rekorda....
Moj combo je 47 spratova...
E sad idu glavni, moj ortak (aka ACR): 360. sprat i zvanicni combo 56, a nezvanicni mnogo veci. Naime sa ukupno 75 spratova dobio je preko 5000 poena, a sa onim combom od 56 spratova i ukupno vise od pomenutih 75 je dobio mnogo manje...

driver je napisao(la):
meni ladno na nekoliko kompova iskache illegal operation...win98 je u pitanju ?!??!

Intel ? ;)

Meni na 10-tak VIA+AMD+Win98SE radi savrseno :)

Pozdrav!

Running Man je napisao(la):
E sad idu glavni, moj ortak (aka ACR): 360. sprat i zvanicni combo 56, a nezvanicni mnogo veci. Naime sa ukupno 75 spratova dobio je preko 5000 poena, a sa onim combom od 56 spratova i ukupno vise od pomenutih 75 je dobio mnogo manje...

Djubre jedno, ti me istripova za ACRa i Biljanu, a vi krvnici tamo igrate Icy Tower :D
I jos ste mi oborili rekord :( a posle ja Geek :)

Samo 303 sprat i 3615 poena.

Sasa je napisao(la):
Intel ? ;)

Meni na 10-tak VIA+AMD+Win98SE radi savrseno :)

Pozdrav!

Ovo je ozbiljna provokacija!ctp; :D

Ko kaze da neradi na intelu?

Radi na intelu ...ladno!
i to sam cula da neki sa AMD-om imaju problema [neosnovanih].

369-ti sprat

5538 poena... al' me usralo... inace mi je sledeci najbolji 289 - 3559

242. sprat ,skor 8756.Nisam gledao koliki je kombo

Najbolji score mi je 219 - 8116 a combo 158 - 7622 inace najveci sprat mi je negde oko 290 ali mi nije u High Score-u tako da ne znam tacno. Inace sta ide posle extreme.

5955 i 395 nivo.Treba samo skakati i posle desetak spratova pustiti ga da padne nize par spratova, dobijaju se pohvale:
perfect, wow,sweet...

borab je napisao(la):
5955 i 395 nivo.Treba samo skakati i posle desetak spratova pustiti ga da padne nize par spratova, dobijaju se pohvale:
perfect, wow,sweet...
9303 - 308 sprat.
To o čemu ti pričaš su combo bonusi i ne funkcionišu baš kao što si opisao. Treba preskakati najmanje po dva sprata u jednom skoku i prvi put kada to ne uradiš (preskočiš samo jedan sprat ili padneš neki sprat niže) obračunava ti se bonus u zavisnosti od toga koliko si spratova prešao "u cugu". Meni je najveći bonus EXTREME koji se dobija posle 50+ spratova "u cugu".

Stvarno si kralj sto se tice izvlacenja tema iz naftalina! :D
Sta ces sledece izvuci? -Fifa 96,mozda? :p

ma ovaj topic je smeshan... Najveci combo u ovom topicu je ~70, shto je tragikomicno.

Stvarno, 'di ga samo nadje??? :D

Nazad
Vrh Dno