Šta je novo?

Nova graficka?

• Začetnik teme Začetnik teme Ralex2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Pozdrav svima. Zanima me sledece. Imam GA-7DX+, Athlon XP 1600+, 512 DDR i Gigabyte Radeon 8500 Deluxe sa 64 DDR. U 3DMark 2001 skor mi je 8150, a u 2003 je 1255. Posto sam video kod mlakija kako super radi Club Radeon 9700 Pro AIW bez ikakvih grafickih bugova ( u Far Cry nema uopste treptanje vode niti providna brda, a koristi isto Catalyst 4.5 kao ja) zanima me kako bi ova karta posavala uz moju konfiguraciju. Znam da je konfa osrednja za danasnje uslove, ali sobzirom da sam skupio neku kintu, a cale bi mi uskocio malo, zanima me koliko bi se isplatilo da kupim kartu, a da ne menjam ostale komponente racunara. Kolke bi ste mi skorove predvideli u 3D Markovima ako bi je uzeo? Da napomenem da mi je Far Cry sasvim igriv na High textures i Ultra high water.

Poslednja izmena:
Rade 9700 Pro AIW ne mozes da nadjes nov, inace je karta sasvim ok, osim sto je malo preskupa (All-in-Wonder serija, ViVo, TV Tuner itd). Bolja varijanta je da uzmes neki 9600XT za sumu od nesto preko 150 evra, ili Radeon 9800 Pro za nekih 240-250 evra.

Osim ako ne kupis od ortaka taj AIW 🙂.

Sa tom masinom bi trebao da imas od 3200 do 5500 3D markova, zavisno koju od ovih grafickih uzmes (slobodna procena).

Hej nesharm, ma nije Radek 9700 Pro AIW uopste skup. Mlaki ga je platio 220 evra, a cak je i dobio daljinski. Bio sam kod njega licno i video.

Da, i kupio ga je novog u Pin-u, ako se ne varam!

BTW, isplatice ti se!

p.s. Nece raditi kao da imas masinu na 2.5GHz, ali radice maksimalno 20-tak procenata sporije, sto je i dalje vrlo brzo!

Koliko sam cuo, poslednji primerak te karte uzima Sale Veljkovic iz PC Pressa...tako da...proverite jos jednom, ali bolje nadjite alternativu.

Delija je napisao(la):
Da, i kupio ga je novog u Pin-u, ako se ne varam!

Kupio ga u pinu (preko pina u mediji art), novog novcijatog, ne raspakovanog za 220 kredita. A sem toga vidio sam da u pinu imaju 9700 non pro za 160 kredita (lično sam se uverio pošto sam bio u magacinu), i mislim da je on mnogo bolja varijanta od nekog 9600 Non Pro-Pro-XT. Da nije podvala testirao sam ga u 3DM2k1 osvaja 14989 a u 3DM2k3 osvaja 4992 3D marksa, Doom 3 beta 2 ide ko lud a Far Cry na Max Quality prste da poližeš, TV Tuner radi ko blesav, vata čak HRT1,2,3 preko obične antene!

Poslednja izmena:
Jedino se meni ne svidjaju te integrisane varijante! Sta kad jednog dana pozelis da pojacas graficku?

Vise mi se svidja kombinacija 9700pro (npr. od Simpsona) + Terratec 400 = 220€!

:smoke: Poredjenje ti je : Bently Continental vs. Porsche Carrera
Bently kupujes za min 10g , Porsche .....

:smoke:

Mozda sam glup, ali nisam skontao! :d

Halo i ja navijam za isti FK....ako si ikada video sliku sa nekog TV kanala koju ti ispoucuje bilo koja ATI AIW kazace ti se samo. Kakav crni Teratec ...

Jesi ti probao Terratec uopste?

Izgleda da nije!
Ja je danas kupio i odusevljen sam!

p.s. A za 53€ ide i fudbalska lopta koja uopste nije toliko losa! 😉

Lopta je krsh plasticni, al ajde 😉.

Pa na buvljaku sam vidjao slicne za 500din!

p.s. "Poklonu" se ne gleda u zube! :d

nesharm je napisao(la):
Jesi ti probao Terratec uopste?

Terratec 400 i 600 jesam , 200 nisam - mada ne verujem da sam ista propustio. Lepo sam se nalozio posle velike price na forumu ,ali cabar. Primetno bolje od kojekakvog krsha ali dosta stepenika ispod PCI ATI 128 AIW
(moje prve integrisane ATI). Nazalost vise od godinu dana sam bez AIW kartice (ATI 9500 je u masini) i trazim neku alternativu u vidu posebne TV karte. Kako stvari stoje Vracam se na neki AIW .
Lopta (plasticna ) nepotrebna .

...btw , dali se neko pozabavio eksternim TV tjunerima (bitna veza sa monitorom- ne i sa masinom). Bilo je neke price ....

Nazad
Vrh Dno