Šta je novo?

Nova graficka umjesto GT 640 3GB

Pavle75

Poštovan
Učlanjen(a)
24.01.2015
Poena
51
Zanima me da li bih mogao na ovu moju konfiguraciju da stavim neku graficku kartu GTX i da li bih morao da mijenjam napajanje s' obzirom da imam neko koje mi je doslo sa racunarom 350 w peak.
I da li bih jos nesto morao da mijenjam ako stavim novu graficku ?
Konfiguracija :

Processor: AMD Quad Core A8-5500 3.2GHz (HD 7560D Graphics)
Chipset: AMD A55
Operating System: DOS Memory: DDR3 1600MHz 8G
Storage: 2TB SATA Hard Drive (7200RPM)
Graphic: NVIDIA GeForce GT640 3GB.

Evo to je ovaj :

http://www.datalink.me/index.php/ASUS-CM1435-EU002D.html

Hvala.

Poslednja izmena:
Uzmi neku radeonku,da bi upario sa tom iz procesora... Za te pare, 260x ti je jedini izbor.

edit:
sad gledam,od uparivanja nema nista,jer ne valja,tj ne skalira se lepo.... uparivanje jedino sa slabijim kartama se isplati.

u svakom slucaju, idi na 260x,jer za te pare nema bolje.

Poslednja izmena:
Idi na polovnu r9 270 ili novu r7 260/260x i napajanje neko tipa Chieftec 500A8 sa trenutnim napajanjem ne mozes nista. Ako nemas za napajanje prodaj trenutnu grafu i od tih para uzmi napajanje.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pozdrav svima, jos jedno pitanje ja se izvinjavam ne bih da pogrijesim a ovamo nemam koga da pitam, a inace kompjuter mi se gasi u toku igranja tj radi kuciste a monitor se izgasi (temperature neposredno nakon toga sto se izgasi u toku igre u BIOS- u su oko 45 stepeni i njih sam provjeravao jer sam sumnjao da se grije neka od komponenti), a posto imam garanciju na kompjuter nosio sam ga i servis i oni kazu da se njima ne gasi (jasno mi je da hoce da me preveslaju),nesto sam citao po netu i mislim da je problem u napajanju.
da li bih mogao ovo napajanje da stavim u moje kuciste

Chieftec GPS-600A8 600W

Kuciste mi izgleda ovako,ranije sam stavio link ka njemu, u pitanju je brendiran racunar asus.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru,

Inace tek sad vidim da moje napajanje nema onaj prekidac za gasenje otpozadi, nadam se da to nece praviti problem kad stavim novo koje ima ovaj prekidac ?

Slikaj onda i napajanje (oznake na njemu). Velika je verovatnoca da neces morati ni da ga menjas ako ces uzeti GTX750 - ipak je brendirano napajanje a ne kinesko. ;)

Moram napajanje, gasi mi se racunar, tj. radi ali nema slike kao da nema dovoljno snage.

Evo slike :

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    494.7 KB · Pregleda: 28
  • 4.jpg
    4.jpg
    565 KB · Pregleda: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    589.2 KB · Pregleda: 30
  • 5.jpg