Šta je novo?

Nova graficka,pomoc

Saxon01

Cenjen
Učlanjen(a)
07.03.2010
Poena
170
Pozz benchmarkovci,ovako,ovih dana bih trebao da uzmem novu graficku,da zamenim ovog old tajmera gtx260.Budzet mi je oko 150 e ,pa vas molim za pomoc oko odabira:D
Koja karta je best buy za te pare?
Hvala unpared:beer:
A da i moj procesor nije nesto fx 6100,pa mi dajte predlog,koja bi karta pasovala dobro.

Poslednja izmena:
Nije los izbor, al zavisi od cene.

Recimo ATI 5850 je bolja karta od 7770.
Licno sam proverio :).
Imam 5850, a imao sam jedno vreme ovu noviju pa sam testirao.

Jedino sto ima su nabudzeni GHz-i procesora i memorije, al sve ostalo je losije u odnosu na 5850.
E sad ima igara koje vole vise GHz (Crysis), ali je daleko vise igara koje 'gledaju' sirinu magistrale, kolicinu shadera,...

Nije los izbor, al zavisi od cene.

Recimo ATI 5850 je bolja karta od 7770.
Licno sam proverio :).
Imam 5850, a imao sam jedno vreme ovu noviju pa sam testirao.

Jedino sto ima su nabudzeni GHz-i procesora i memorije, al sve ostalo je losije u odnosu na 5850.
E sad ima igara koje vole vise GHz (Crysis), ali je daleko vise igara koje 'gledaju' sirinu magistrale, kolicinu shadera,...

Ne bih uzimao polovne kartice ni POD RAZNO!Tako da nesto do 120 e ja mislim da moze da se nadje,a da je bolje od gtx260:(

Od najjace ka najslabijoj GTX650, ako je ima za te novce, GTX 460, ali ne SE verzija, 6850 ako ima negde, 7770, sa tim sto su 6850 i GTX460 egal, a 7770 je jaca od njih u novom MoH-u i eventualno mozda u jos jednoj novoj igri, ali u svim ostalim zaostaje.

Inace imam MSI HD6850 sa 9cm hladnjakom i bullshit je da je bucna, kartica je tiha i dobro se klokuje, za verziju sa 8cm fanom vec ne znam.

Poslednja izmena:
Odlucio,dacu 20 e vise,i uzecu msi gtx 650ti cyclone,vidim da na BD3 daje vise od 8 frapsa,tako da to nije malo na full hd 1080p.
Ako ne uzmem cyclone,uzecu 7770 najverovatnije,zato sto nisam dugo koristio ATI,pomalo mi nedostaje.Ali s druge strane Nvidia u prednosti zbog Physics.Pa videcemo,ne zurim se nigde,razmislicu jos malo,pa od ponedeljka narucujem;) ali zasad sam najblizi odluci da uzmem TI.

7770 ti je tu najgori proizvod, kako i na default-u tako i na max oc-u, dok 6850 i GTX460 su egal i na default i na max oc-u.
Zelim ti da te ta Cyclone dugo sluzi, po mom skromnom misljenju Cyclone je najbolji aftermarket kuler, pored mozda Windforce3X i VaporX.

Lepo si rekao. Danas je shoping night pa proveri da li negde daju popust za kesh i uzmi novu 650ti ili da je mogla 560ti :rolleyes:

650Ti se klokuje mnogo bolje od GTX460.

Znaci mislite da razlika od 4500 dinara,je toliko velika da vredi dati te pare za 6,7,8 frapsa vise od GTX460?
Dobro je,odluka se svela na dva proizvoda sto je jako dobro,a za 560ti nemam pare,a i iskreno da ne bih dao vise od 120 130e za grafulju;)

Nazad
Vrh Dno