Šta je novo?

Nova grafa

• Začetnik teme Začetnik teme Gaya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gaya

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
319
Naleteo sam na Gainward 3870(775 1900DDR3) za 8000 din.Krajem meseca krpim novu konfu pa me zanima vashe cenjeno mishljenje o ovoj grafulji.Trazio sam sinoc review na netu ali mrka kapa pa ne bi bilo loshe da ubacite i neki link ako znate.

Thanx.

Poslednja izmena:
Bio sam u slicnoj dilemi kao i ti.
Nasao sam HIS 3870 IceQ3 za 99Eura. Moj san snova sto se tice grafike, ali... Kad pogledas silne testove i vidis koliko je 4850 jaca od 3870, kupovina 3870 postaje besmislena.
Da me pogresno ne razumes, 3870 je dobra karta ali uz doplatu od 30+ eura imas mnogo jacu.
Ja cu sacekati neku povoljnu varijantu sa custom hladjnjem jer mi se ove referentne ne svidjaju

P.S. Jel to onaj Gainward sa drugacijim PCB-om sto lici na Palit? (sto je u sustini isto 🙂)

Poslednja izmena:
1. gde si našao iceq3 za te pare i
2. 4850 iceq4 turbo, preporuka za novu karticu.

U Germaniji, isto gdje sam kupio i ovu EVGA 8800GS. Ima neka postarina, ali zet to "izbije" nekako :smoke:.

E sad, znam jedno mjesto gdje je SVE u pola cijene, ali je "nepristupacno"...
Kum putuje u Irak u neku "misiju", a u bazi je sve jeeeftinooo. Posto ostaje do marta, mjerkam oko Bozica neki Q9450 ili 45nm Phenom za "dzabaka". Sve stize iz SAD po porudzbi za 15 dana max. Jedini problem je sto je kum taraba za tehniku 😀

LOL, "odajem" vojnu tajnu :d

uuu bog te mazo. pa inače su američke cene puno realnije.

I ja se slazem sa ovim, - 4850 ako moze da cekas, a isplatice ti se!

@ crossifire - kakve su to seme bre?😉

Mogao bih da cekam kada bih znao da se to nece oduziti u nedogled.Ovaj Gainward staje 100 jevra a 4850 mogu da nabavim po ceni ne manjoj od 150 istih.Da je ima(4850 tj.)po 130 nova ishao bih na tu soluciju,ovako cekanje se moze ali ne mora isplatiti.Elem,(100's)konkretno pitah za Gainward 3870 512 DDR3,pa bih bio veoma zahvalan kada bi se neko od vas sa mega brzim ADSL-om(u odnosu na mene)nashao neki test doticne,ja je nadjoh samo u formi kratkih vesti.
POZDRAV!

Poslednja izmena:
koja je bolja grf za agp hd2600pro ili x1950pro

I ja sam u slicnoj dilemi, nasao sam isto HIS 3870 IceQ, star dva meseca 95e... Da li mi vredi da prodajem moju grafu (Palit 8600GT Sonic+) i da doplacujem za tu (a pitanje je koliko mogu da dobijem za palita kupljenog u februaru), ili da cekam i da skupljam pare za 4850?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno