Šta je novo?

Nova gamer konfifuracija, do 700e

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Odlucio sam se da uzmem novu konfiguraciju, i sastavio nesto, do 700e, pa me zanima misljenje, i koliko je sve kompatabilno?

Gigabyte GA-P35-DS3R
Intel Core 2 Duo 6750 ~ 2.66GHz
Geil 2x1GB ddr2 800MHz Ultra
Palit GF 8800GT Sonic 512 ddr3
Antec Sonata III 500W
Western Digital WD4000AAKS 400GB

Dakle 703e u Eu.....ku.
Imam monitor, i ostale periferije.

Hvala Benchmark-ovci. :D

Znaci toliko sam dobar...,)

Hehe, hvala na pohvalama, inace jel ima neko nesto slicno, pa da javi kako mu gura sve novije nesto...

Poslednja izmena:
Isto pitanje

Pozdrav svima. 8800gt izvinjenje tebi sto ti upadoh na temu ali nema potrebe da otvaram novu posto me zanima isto sto i tebe samo sa malecnim izmenama.

Konfiguracija koju bih ja pazario je sledeca:

Asus p5k
Intel Core 2 Duo 6550 ~ 2.33GHz
Geil 2x1GB ddr2 800MHz Ultra
GF 8800GT 512 ddr3
Antec Sonata III 500W
Seagate 320GB sata
Samsung 226bw

Isto pitanje, jel sve ovo kompatibilno?
Sta biste vi promenili a da je u istom cenovnom rangu? (na p5k varijantu idem zato sto oduvek koristim asus, tako da plocu ne bih menjao)

Drugi veliki problem, treba mi taj 8800gt, bilo koja varijanta, bilo koji proizvodjac, samo da je 230evra ili manje. Ne mogu vise da cekam. :) E sad, ako neko ima informacije, gde ima da se kupi neka mi pusti na pm, mada koliko vidim svi ga nesto jure i cekaju bezuspesno.

Grafika mi koci kupovinu, a vec neko vreme sam na stand-by i mislim da necu izdrzati jos dugo posto mi je neophodan novi komp.

Pomagajte.
Hvala.

Hteo sam da pitam, da li ce mi za navedenu 8800Gt biti u startu potreban neki kuler dodatni, ili ne, posto sam tesan sa parama, mozda bi je samo malo klocnuo...

Nazad
Vrh Dno