Ako p24 bude bio laksi za oči (posto me opasno bole) možda probam da zamenim za drugi isti. Ako ne verovatno ga menjam za još jedan u23.
Kenzo vidim da imas ovaj monitor, da li si igrao cs 1,6 na njemu, ako nisi mozes li da ga inst, pa da probas.. Ja imam samsung tv 40es6100
jedino na toj igrici vidim gosting, ako nema gostinga u cs u mracnim delovima mape onda nema ni na jednoj igrici, trenutno se dvoumim izmedju lg22EA63V-P LED IPS i njega..
Evo rezultata. Kalibracija odrađena sa Spyder4PRO uređajem i ponovljena je nekoliko puta. Najnovija verzija programa. Došlo se do ovih vrednosti:
RGB 93/92/100
B/C 43/75
Dab je 0.02
Temp (6500) je 6509k
Target bright (120) je 121,3 cd/m2
U attachu je ICM profil.
Monitor je povezan preko VGA, sutra ću odraditi sa DVI kablom. Inače, monitor je kupljen takođe u Emmi pre nekoliko dana i sasvim je korektan primerak.
RGB 93/91/99
B/C 40/75
Nasao sam samo u winiwinu ali vidim da je 1500, jel ima neka jeftinija varijanta?
Ima li kakvih novosti po ovom pitanju, koji ti manje monitor zamara oči pri dužem radu?
ako si imao monitor sa manjom rezolucijom zbog toga ti secka, nije to ghosting
Ne. Za "mucenje" slike, ugasi motion blur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari