The pocetnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.12.2000
- Poena
- 649
Kao sto se vidi iz mog "potpisa" imam 14" monitor i zeleo bih da kupim neku 17"
Zahtevi za monitor koji zelim da kupim su mozda malo cudni,ali evo su:
1.Pozeljno je da bude ravan,mada bas i ne mora
2.Mora da ide u 1600x1200 barem u 60Hz
3."Dupe" ne sme da bude duze od 430mm
4.Ne sme da bude previse tezak(recimo manje od 20kg)
Ovaj treci i cetvrti zahtev su zbog mog stola tako da oni moraju da budu ispunjeni.Sada sam se razmisljao i imam u vidu ova tri monitora:
1.Samsung 757dfx
2.Philips 107p50
3.Sony g220 koji nije ravan(barem zbog cene)
Ova tri monitora zadovoljavaju 3. i 4. zahtev barem po specifikacijama
Naravno da bih zeleo da pogledam primerak pre kupovine,ali posto sam izdrzao tolike godine na 14" i nisam previse zahtevan tj. sitniji nedostaci se mogu zanemariti.A licno bas i nisam vican kada se komentarise monitor po nekom testu,tj. meni je vazno da kada ga ja pogledam za mene ima zadovoljavajucu sliku.
Sada se postavlja pitanje koji uzeti i gde jer me zanima gde bih mogao da ga pogledam i vazna mi je i garancija,jer bih voleo da ona bude duza od jedne godine(ali moze i sa jednom ako je neki od ovih monitora poznat po trajnosti).
Zahtevi za monitor koji zelim da kupim su mozda malo cudni,ali evo su:
1.Pozeljno je da bude ravan,mada bas i ne mora
2.Mora da ide u 1600x1200 barem u 60Hz
3."Dupe" ne sme da bude duze od 430mm
4.Ne sme da bude previse tezak(recimo manje od 20kg)
Ovaj treci i cetvrti zahtev su zbog mog stola tako da oni moraju da budu ispunjeni.Sada sam se razmisljao i imam u vidu ova tri monitora:
1.Samsung 757dfx
2.Philips 107p50
3.Sony g220 koji nije ravan(barem zbog cene)
Ova tri monitora zadovoljavaju 3. i 4. zahtev barem po specifikacijama
Naravno da bih zeleo da pogledam primerak pre kupovine,ali posto sam izdrzao tolike godine na 14" i nisam previse zahtevan tj. sitniji nedostaci se mogu zanemariti.A licno bas i nisam vican kada se komentarise monitor po nekom testu,tj. meni je vazno da kada ga ja pogledam za mene ima zadovoljavajucu sliku.
Sada se postavlja pitanje koji uzeti i gde jer me zanima gde bih mogao da ga pogledam i vazna mi je i garancija,jer bih voleo da ona bude duza od jedne godine(ali moze i sa jednom ako je neki od ovih monitora poznat po trajnosti).