1
potpuno novi neotpakovani, , ali bez garancije-sem mozda uvoznicke
novi su oko 14 hiljada po komadu pa je cena od 6000 zaista povoljna kome treba
24.000 din sva 4 tonera . Posto su u prodavnicama oko 55.000 din mislim da je cena od 24.000 krajnje korektna. Teoretski mozete da platiti po nekom dogovoru i preko firme ali onda placate i PDV. Svakako kesh jeftinije, brze i lakse
Pre svega bih prodao sve kao komplet kao sto i jeste !
datum oktobar 2023
moguce zamene . pre svega noviji racunarski hardver. uz moju ili vasu doplatu. Ili eventualno nesto drugo da bi mi trebalo. Obaveno ili da je vase bas korektne cene kao i moje ili moje racunam po visoj ceni u zamenu
2.
uv lampa dl-01, detektor falsifikata
kancelarijskipribor.rs
nova u prodavnici sa pdv je oko 1950 din
Ova je isto nova nekoriscena. Samo proverena da li radi. Postoje dve ali bih jednu verovatno zadrzao za sebe
cena 1200 din
3.
2 gb ddr3
500 din
4.
I3 3220 3.30ghz /3m 1155 bez kulera
700 din
5.kingston mobile lite usb card reader 3.0. Nov neotpakovan, ali bez garancije-sem mozda uvoznicke
1200 din
moze zamena za mikrosd karticu novu ili ako je polovna barem u garanciji da je. Mozda i za nov usb flesh isto neotpakovan kao i moje
Licno u bgd. Slanje ponesto i moze, iako je to na rizik i odgovornost kupca. Preferiram licne kupovine.
potpuno novi neotpakovani, , ali bez garancije-sem mozda uvoznicke
novi su oko 14 hiljada po komadu pa je cena od 6000 zaista povoljna kome treba
24.000 din sva 4 tonera . Posto su u prodavnicama oko 55.000 din mislim da je cena od 24.000 krajnje korektna. Teoretski mozete da platiti po nekom dogovoru i preko firme ali onda placate i PDV. Svakako kesh jeftinije, brze i lakse
Pre svega bih prodao sve kao komplet kao sto i jeste !
datum oktobar 2023
moguce zamene . pre svega noviji racunarski hardver. uz moju ili vasu doplatu. Ili eventualno nesto drugo da bi mi trebalo. Obaveno ili da je vase bas korektne cene kao i moje ili moje racunam po visoj ceni u zamenu
2.
uv lampa dl-01, detektor falsifikata

Detektor falsifikovanog novca, UV, ručni DL01 - kancelarijskipribor.rs
Praktičan i prenosiv detektor novca Radi na baterije Poseduje osnovnu UV detekciju novčanica Koristi se i kao baterijska lampa

nova u prodavnici sa pdv je oko 1950 din
Ova je isto nova nekoriscena. Samo proverena da li radi. Postoje dve ali bih jednu verovatno zadrzao za sebe
cena 1200 din
3.
2 gb ddr3
500 din
4.
I3 3220 3.30ghz /3m 1155 bez kulera
700 din
5.kingston mobile lite usb card reader 3.0. Nov neotpakovan, ali bez garancije-sem mozda uvoznicke
1200 din
moze zamena za mikrosd karticu novu ili ako je polovna barem u garanciji da je. Mozda i za nov usb flesh isto neotpakovan kao i moje
Licno u bgd. Slanje ponesto i moze, iako je to na rizik i odgovornost kupca. Preferiram licne kupovine.