Šta je novo?

nov telefon uz box

Pejkara

Cenjen
Učlanjen(a)
14.07.2014
Poena
170
Moja oprema  
Mobilni telefon
Galaxy S20 exynos
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. ADSL
  3. Mobilni internet
kao sto naslov teme kaze planiram uzeti neki tel uz box paket tako mi najbolje odg.. neckam se uzeti sad u dec ili sacekati novitete u januaru.. od modela u zadnje vreme me nesto vuce ka htc 11 kako vam se sad on cini posle pola god.. jel jos dobra opcija za kupovinu? jel stigao oreo?u paketu box2 3948 din bez popusta i na to dodati ratu za U11 od 3075 sto je oko 7000din
od drugih modela zanimljiv mi je i huawei p10 plus(nema ga u mts) :/ i obicni od samsunga S8 ili iphone 8 (uslovno) i honor 9(nema ni njega u mts)... uz ugovr su skuplji od U11 sem p10 koja je povoljnija

aj neka neko pomogne da izadjem iz rebusa.. HVALA :D

nemaju ga nazalost ni obicni mate9 ni pro, a pro nisu nikad imali,niti jedan operater koliko se secam.. tako da mogu samo da sanjam o pro 9 :(
da imam kes pazario bih ga bilo ovde ili preko.. ovako ta mogudjnost otpada

imamo razliciti ukus oko telefona :D :p meni je ok 9 pro.. najvise zbog dizajna i ekrana od 5.5 inca.. ja ne bih uzimao fon preko 5.7 tesko bih se navikao na toliki displej.. cackao sam s8+ note8 i bas bas cigle za mene.. kad smo kod mate 10 i pro, vise likujem obicni mate zbog 16:9 odnos stranice slota za memorisku ali i bolje rezolucije displeja.. sad sam gledao cenu za mate 10 pro.. uz boks bi me izlazilo oko 7343 sto je za 275 din vise od U11

po meni su obadva tu negde... i jedan i drugi imaju i mane i prednosti

Zavisi ko sta voli. Po meni je jedina prednost cistiji android. Ostalo na stranu M10 pro. Vise ima smisla poredjenje sa U11+, ali njega nema jos u ponudi

juce sam video malo cackao mate10pro... efekat wauuuuu :D odlican i lezi mi odliicno u ruci... baca me u rebus kad bih i u11 vidim uzivo lakse bi prelomio..

kao sto naslov teme kaze planiram uzeti neki tel uz box paket tako mi najbolje odg.. neckam se uzeti sad u dec ili sacekati novitete u januaru.. od modela u zadnje vreme me nesto vuce ka htc 11 kako vam se sad on cini posle pola god.. jel jos dobra opcija za kupovinu? jel stigao oreo?u paketu box2 3948 din bez popusta i na to dodati ratu za U11 od 3075 sto je oko 7000din
od drugih modela zanimljiv mi je i huawei p10 plus(nema ga u mts) :/ i obicni od samsunga S8 ili iphone 8 (uslovno) i honor 9(nema ni njega u mts)... uz ugovr su skuplji od U11 sem p10 koja je povoljnija

aj neka neko pomogne da izadjem iz rebusa.. HVALA :D
koji ti je to box 2 za 3948.Ja sam narucio mate10 lite ,i izgleda da sam se izradio,jer je vrlo brzo stigao mate 10 pro koji bi bez razmisljanja sada uzeo,mada mi se i sony premium xz takodje svidja .

Poslednja izmena:
juce sam video malo cackao mate10pro... .
I mene juče zvali da produžim box.. na ivici sam bio da uzmem 10 pro ( već 3 god. nosim mate7 i extra zadovoljan ), al' su mi prekom mob uslovi skroz konfuzno zvučali, pa se nisam zaleteo.
Naime imam box 4 već godinama, koji su ovog leta ukinuli u ponudi, a juče mi ponudili da produžim isti i dobijem u prvoj god +100GB, smanjenu pretplatu 100 din.( pošto sam odavno bez ugovora i plačam box4 100 din. više ) bla,bla... a ako uzmem telefon gubim popust od 50% na mob paket?!
Edit: sada sam skontao, pa mi njima treba da platimo optičku mrežu? Kao što je kolega napisao, njima je uz mob sada box2 3948,00 din.?! A pre 3god. je box4 sa sve mob bio manje od 3000 din., pa je u međuvremenu došao do 3600 din., sa mob telefonom bi bio po novom jedno 5000 din... 'fala im.

Poslednja izmena:
box 2 internet i fiksni.. uz taj box je prodruzena i tarifa miks L sa popustom me sve kosta 3100 ali ako uzmem tel gubim popust i skace na 3993.. za m10pro bi me kostalo oko 7335 din

u tu cenu od 7350 je ukljuceno rata za fon fiksni miks l tarifu u net 20... ja sad i onako placam oko 3500 stari box obnovio sam ugovor pre 20dana po novom me izlazi 3100 ako ne uzmem telefon.. ne znam sta da radim uzeti ili jok

Ako iovako koristis Box a 3100 je bez telefona, onda te telefon izadje 850e. Ako ti se to isplati (otplata na rate i sve) onda uzmi. U oglasima je 650e.

Poslednja izmena:
u tu cenu od 7350 je ukljuceno rata za fon fiksni miks l tarifu u net 20... ja sad i onako placam oko 3500 stari box obnovio sam ugovor pre 20dana po novom me izlazi 3100 ako ne uzmem telefon.. ne znam sta da radim uzeti ili jok

Druže, pa ja plaćam mix-M, net, fiksni i iptv 3600 din., a kada sam uzeo mate7 2930 din., dve godine pre toga htc cena ista.. a sada treba da doplatim ako produžim ugovor uz fon.
U najboljem slučaju, ostaću im na net-u i iptv-u.

Ako iovako koristis Box a 3100 je bez telefona, onda te telefon izadje 850e. Ako ti se to isplati (otplata na rate i sve) onda uzmi. U oglasima je 650e.

3100 je uz popust od 50odsto a ako uzmem tel gubi se popust i rata raste na 3993.. znam najbolje je za kes i cao.. ali nemam toliko na kamari pff

Druže, pa ja plaćam mix-M, net, fiksni i iptv 3600 din., a kada sam uzeo mate7 2930 din., dve godine pre toga htc cena ista.. a sada treba da doplatim ako produžim ugovor uz fon.
U najboljem slučaju, ostaću im na net-u i iptv-u.

pa vidis slicno placamo za box manje vise.. razlika je u ceni samog uredjaja a m10pro je skuplji od m7 sto je logicno jer iz god u god cena telefona raste.. svi bi da kopiraju jabucare i da cene dizu u nebesa

Poslednja izmena:
ne znam dali se placa na 3g na sajtu nisam nasao cenu samo za uredjaj i pretplata na tarifu... pozvacu mts da se raspitam... imaju mate10 lite on je dosta povoljniji rata je 1300din ali i dosta slabiji model

Fotografije bolje na mate 10p, video verovatno na strani U11. Dizajn, baterija, ekran na strani M10 pro. Zvuk nemam pojma nisam uporedjivao ni citao testove na netu. Inace zvuk kazu da je veoma dobar. Po meni zaokruzeniji model. U11+ je direktni konkurent Mate 10p.

na kraju sam se odlucio za mate 10 pro.. porucen i cekam da stigne :)

Nazad
Vrh Dno