Šta je novo?

Nov telefon isti broj?

• Začetnik teme Začetnik teme hagley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hagley

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2007
Poena
304
Kupio sam N95 u Tehnonečemu. Sada mi treba i N82. Kako se sada regulišu BEL ugovori? Uvek novi? Ja bi zadržao već izabrani 065 broj koji sam dobio kad sam kupovao N95?
Kako mi i zamena igra pokušao sam i to. Jel moguće da već danima ne mogu da zamenim N95 za N82?

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo N95 sa BEL ugovorom i dobio 065 broj. Sada hoću da nabavim N82. Pitanje je može li da mi ostane broj koji već imam (065) dobijen pri kupovini N95 ili sve ide Jovo nanovo: telefon+novi broj?

Hoces jos jedan telefon na ugovor?Ako si uzeo N95 u Tehnonecemu,kako si ga uzeo sa Bel ugovorom?Gde hoces da zamenis telefon?
Konfuzno je skroz,hajde ispocetka...

Covek nece da placa dva ugovora ako sam razumeo...najlakse da prodas N95 i kupis u nekoj radnji N82 nevezano za bilo kakve ugovore itd.

Mozes sa isitm brojem ako ti je isteklo vreme na koje si se obavezao. Npr ako si kupio n95 pre 1 godinu i obavezao si se na ugovor od 1 godine onda mozes da uzmes drugi telefon, u suprotnom mislim da ne moze ali najbolje je da pozoves korisnicki servis i da proveris

Mozes sa isitm brojem ako ti je isteklo vreme na koje si se obavezao. Npr ako si kupio n95 pre 1 godinu i obavezao si se na ugovor od 1 godine onda mozes da uzmes drugi telefon, u suprotnom mislim da ne moze ali najbolje je da pozoves korisnicki servis i da proveris

da, ovo je tacan odgovor, ako smo te nas dvojica dobro razumeli. aparate, u svakom slucaju, ne mozes menjati ni u tehnonecemu, niti u mts-u.

nov aparat = nov ugovor, ako isti nije istekao.

ili, sto rece kolega gore, prodaj N95, pa kupi N82, nezavisno od tehnonecega ili mts-a.

Nazad
Vrh Dno