Šta je novo?

Nov telefon do 700€

sanimare

Cenjen
Učlanjen(a)
16.09.2012
Poena
170
Pozdrav svima,

kupio bih novi telefon a prednosti imaju sledeći:

1) Nema notcha, nema punch hole
2) Što više screen to body ratio
(znači bez ičega sa strane i odozgo to je sad popularno, da bude što više ekran)
3) Asphalt 9 u 60 fps, znači video sam 30 i mislim da nije zanimljivo.
(hteo sam OnePlus 7 Pro / 7T Pro ali vidim da nema, ako mislite da će imati da sačekam njega ali veliki ekran možda ne može)
4) Zakrivljen ekran, mislim da je to sada top a vidim da oneplus svaki svoj sledeći pravi tako a i Samsung

Da li da čekam neki novi telefon koji će izaći po mom ukusu ili to neće biti ove godine, šta Vi mislite?

Hvala!

Bukvalno samo 7/T Pro i Mi 9T Pro ispunjavaju kriterijume.
Ako mora zakrivljen,onda samo OP

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam baš bio zagrejan za navedene telefone, ali potom vidim Asphalt 9 ne može na njemu da radi u 60 fps, ali zatim vidim može kineska verzija, sad kako ide oko te kineske verzije, jel sve isto samo se skida na nekom drugom sajtu i da li je to sigurno?
Mislio sam da kupim od mobile shop eu oni prodaju svima u evropskoj uniji i neko da mi donese/pošalje kada se reši situacija sa koronom a do tada možda i padne cena na telefon i dođe 60 fps support za OnePlus 7 Pro ili ima nešto bolje od njega? I da kakva razlika između 7t pro i 7 pro isplati li mi se doplaćivati tih 70-100 eura, vidim da ću samo imati 8 gb ram umesto 12 gb a ovo ostalo su kao sitne nadogradnje? Pošto ja ciljam 12/256 mislim max da uzmem što više da što više i posluži.

Hvala Vama na pomoći, gledao sam i na kp dosta, uzimam i to u obzir ali više sam ono legalno u prodavnici 24 meseci garancija za sada..

Bolje to nego 1500e da bi se listao Insta i falili sta nose u dzepu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Realno 9t pro i 350e u džep. Meni izgleda logičnije.
Ako ces malo egzotike Realmi X2 pro. I opet 300e u džep

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Pala telefonu cena još, da li je i dalje bolji buy od oneplus 8 odnos cene/kvalitet i da li može na asphalt 9 da gura 60 fps ili još nisu otključali i da li će biti uopte?

Nazad
Vrh Dno