Šta je novo?

Nov računar problem

Djenka

Cenjen
Učlanjen(a)
17.04.2015
Poena
170
Racunar sklopljen pre 3h. Iz prve upalio i butovao bez ikakvih problema. Povukao windows sa fleša instalirao sistem, restartovao se normalno. Pitao za new cpu nešto u vezi encrypt . Išao sam N. Instslirao win skinuo čipset, adrenalin za grafiku i audio neki drajver. Instalirao čipset i taj audio i kliknuo na restart. Posle toga ide ispravam bip iz kućišta i crn ekran. Evo već 3h. Vadio pokušavao ne znam sta sve ne.
Bukvalno je stojao na podu i radio sve te instalacije i nakon što sam sam pokrenuo restart vise nije pokazivao sliku. I sada kada ga ugasim na dugme i opet uključim posle svih pokušaja da taj jedan bip i ne daje sliku.
5600x
Aorus wlite b550m
32gb ddr4
7600 xt sapphire
1tb samsung 980 nvme

Јел имаш повезан и Тв? Провери, можда баца слику на тв. Just a thought.

Najlaksi prvi korak u ovakvim slucajevima je Clear CMOS pa pokusaj ponovo

Prvu stvar što sam proverio ubacio hdmi u drugi monitor i ista priča je bila i posle vađenja bubrega, baterija i ramova. Sreća imam drugi monitor sa ispravnim DP(posle 3h obrnuo se krug provere pa su došli kablovi opet na red). Jer da nisam imao monitor sa dp ne bi ga do sutra rešio. Nije hteo da baci sliku na hdmi uopšte. Iz nekog razloga ga je ignorisao. Sada je sve zavrseno i normalno radi i na hdmi i na dp.

Možda je i bilo logično da je nesto do slike jer je svaki put izbacio jedan klasičan bip i najnormalnije se butovao/ponašao.

Nazad
Vrh Dno