Šta je novo?

nov procesor+ploca

MaliSpaja

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2004
Poena
319
Dakle menjao bih samo procesor i plocu, sa tim sto ne bih zbog cene uzimao core duo varijante, vec neke standardne procesore i ploce. Negde sam procitao da se zbog pojave procesora sa 2 jezgra, i propratnih ploca, sada isplati kupovati klasicne procesore i ploce.

Trenutno imam nimalo sjajnu kombinaciju AMD Athlona 1800+ i ploce PcChips M811LU ( http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=235&MenuID=0&LanID=2)

Koristio bih i dalje svoju agp graficku gf3 ti200, koja mi obavlja sav posao (ne igram igre, osim cs-a), kao i svoju memoriju i ostalo. Dakle samo ploca+proc bih menjao.

Dakle ploca bez integrisane grafike. Neka ima integrisan zvuk (5.1 po mogucnosti ali nije striktno). Takodje neka ima integrisan lan. I to je to.

Koju kombinaciju najbolje da izaberem, sto bolje i naravno jeftinije. Napisite i neke okvirne cene.

Poslednja izmena:
Meni se cini ovako:

MoBo: Asus K8N (socket 754) = 50e

a proc.: Sempron 3000+, 64bit BoxPo 90nm, S754 = 42e

da li vredi dodati 30e za Athlon 64 3000+ Box NC 130nm S754 (73e)?

Poslednja izmena:
ti predlazes varijantu:

Gigabyte GA-M55plus-S3G = 80e
AMD Sempron 3000+ 1.6GHz 64bit Box AM2 = 54e

Sto je ukupno 134e plus kesh za novu graficku.. Ne upada mi ovo u moj skromni budzet.

Mislio sam na neku jeftiniju varijantu Agp maticne(da nastavim da koristim ovu graficku).. Neka kombinacija kao u mom prethodnom postu?

Poslednja izmena:
Stim sto moras da predjes na DDR2!

Nazad
Vrh Dno