Šta je novo?

Nov mobilni do 150 evra

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Treba uskoro da uzmem nov mobilni do nekih 150 evra, za sada u planu imam Sony Ericsson K750. Ne znam da li ima jos nesto u ponudi, mada mi ovaj mobilni deluje savrsen za te pare.

Drugo, jos vaznije, mobilni bih uzeo sad kad budem isao u Beograd, pa me interesuje gde bi mogao da uzmem pomenuti model. Znaci, neka stabilna prodavnica, sa garancijom, sve po pravilu - da budem siguran. Nije u pitanju nikakva reklama, vec samo predlog.

Nadam se da sam bio jasan - hvala unapred!

bez obzira sto mnogi kude taj ef81, meni vec dva rade bez greske, sa najnovijim softverom (58ca), naravno. zaista, bez bilo kakvog problema.
jedino sto mi nedostaje je a2dp profil. :(
nego, vidim da mnogi jos uvek kupuju taj k750, iako za samo 15tak evra vise moze da se kupi k610i. kameru da izuzmemo, moze li neko da mi kaze zasto?!? :trust:

Ne, ja sam skoro odlucio konacno da uzmem K750, nekako mi najvise odgovara i zbog potreba i zbog cene.

Bio sam na www.mobilnisvet.com ali me zanimaju preporuke za radnju, posto nemam iskustva, pogotovo za radnje u Beogradu.

jel moze neki predlog za nokiu u istom cenovnom opsegu (oko 150) moram zeni da kupim, izludjuje me.
hvala drugari

Ne upadaj u temu sa zenom :D

Poslednja izmena od urednika:
jel moze neki predlog za nokiu u istom cenovnom opsegu (oko 150) moram zeni da kupim, izludjuje me.
hvala drugari

u tom cenovnom rangu najsolidnije mi deluje nokia 3110 classic, mada nisam licno probao taj telefon.

bez obzira sto mnogi kude taj ef81, meni vec dva rade bez greske, sa najnovijim softverom (58ca), naravno. zaista, bez bilo kakvog problema.
nego, vidim da mnogi jos uvek kupuju taj k750, iako za samo 15tak evra vise moze da se kupi k610i. kameru da izuzmemo, moze li neko da mi kaze zasto?!? :trust:

skupe m2 kartice:)

Mada ja bi uvek ishao w810

Ja se svakako spremam da za jedno nedelju dana dodjem u Beograd i pazarim K750 pa vas pitam:

Koju prodavnicu preporucujete? Znaci, da sve bude regularno, garancija, sva oprema, servis, posto ima danas svacega i svako misli da moze da trguje mobilnim telefonima.

5x ljudi ti kazu da odesh na www.mobilnisvet.com i tamo overish radnje

Bolje da si okachio naslov teme ,,Gde uzeti k750i?" poshto ljudi bez obzira shta ti rekli ovde, ti si odluchio k750i da uzmesh, pa samim tim troshish svoje i njihovo vreme.

Ne znam na koje prodavnice mislish ali svaka u bg-u daje garanciju a samim tim i servis. Najjeftiniji k750i na mobilnom svetu nema slushalice tako da idi na proverenu varijantu gde je isti skuplji 10-15e [mobilwood]

PS: k610i nema autofokus kao k750i i to zna da znachi na fotografijama koje slika mob.

Poslednja izmena:
5x ljudi ti kazu da odesh na www.mobilnisvet.com i tamo overish radnje

Bolje da si okachio naslov teme ,,Gde uzeti k750i?" poshto ljudi bez obzira shta ti rekli ovde, ti si odluchio k750i da uzmesh, pa samim tim troshish svoje i njihovo vreme.

Ne znam na koje prodavnice mislish ali svaka u bg-u daje garanciju a samim tim i servis. Najjeftiniji k750i na mobilnom svetu nema slushalice tako da idi na proverenu varijantu gde je isti skuplji 10-15e [mobilwood]

PS: k610i nema autofokus kao k750i i to zna da znachi na fotografijama koje slika mob.

Sorry, ali kada sam okacio temu nisao bio siguran da li cu uzeti K750. Sada sam siguran da ga uzimam, pa je i tema promenila znacenje.

Zar niko nema odgovor?

Ja sam gledao na www.mobilnisvet.com da u standardnom paketu za SE K750i dolazi:

Telefon
Baterija
Punjač
Uputstvo
USB kabl
Memorijska kartica kapaciteta 64 MB
Stereo slušalice
CD sa programima

Znaci, pitanje je koje firme mogu ovo da prodaju, posto sam cuo mnogo price da se mobilni prodaju onako bez icega i te fore...

Danas sam obisao sve radnje u mom gradu, sracunao i odlucio da ovde kupim mobilni. U Beogradu su cene iste, ako ne i vece, a manja je zezancija sa servisom usled neke reklamacije (posto nisam iz Beograda).

Uzeo sam danas nov SE K750i, sva oprema je tu, garancija takodje, a i sa mobilnim sam prezadovoljan.

Hvala svima na pomoci!

Poslednja izmena:
a cena je ?

Placen je tacno 150 evra. Mislim da je OK cena za ono sto sam dobio.

Ako se pogleda ova cena u odnosu na cene na www.mobilnisvet.com - veca je, ali na tom sajtu nije uracunat PDV i neke cene nisu stvarne.

Ja stvarno ne znam o kakvom pdv-u govoris , e sad nisam naravno zvao sve prodavnice ali ja npr kupujem uvek u interkom-u , prema meni su se najbolje pokazali a kupio sam tamo preko 10 telefona , juce sam mami kupovao za rodjendan tel, koliko je pisao na sajtu moblinisvet.com toliko je i kostao u prodavnici , takodje pre 2 nedelje kad sam sebi kupovao fon, samo sam pozvao provere radi Logicshop , oni su najjeftiniji uglavnom, i isto tako koja cena je pisala na sajtu, ta je i bila .... jedino sto oni daju garanciju 6 meseci sto je po meni bezobrazno ...

Elem , verovatno postoje prodavnice koje ili njima kazu pogresnu cenu namerno da bi je podigli kad neko dodje a ne pozove prvo telefonom ... ali to nema veze sa PDV-om , uracunat je , tj cena je kljuc u ruke ;)

Takodje imas odeljak na istom sajtu mali oglasi , gde ljudi prodaju telefone, kod njih je obavezna prodaja sa licnom kartom .... bar mi je tako rekao jedan decko , nije da te mracim , ali K750 sam vidjao za oko 100 Evra , polovan ekstra ocuvan sa reostalom garancijom .

U svakom slucaju, nek ti je sa srecom, u zdravlju da ga koristis ;)

Poslednja izmena:
Evo i mene sa odmora gde me je moj K750i lepo sluzio :)

Slazem se sa tobom,ali postoje prodavnice koje bas tako mute, a to nije OK, i to mogu da potvrdim.

Problem resen - moze lock :D

O tome i pricamo sve vreme :D

Nego, da ne otvaram novu temu - hteo bih da prosirim memoriju na telefonu, mozda da stavim 1 GB, pa me zanima koju karticu da kupim i po kojoj ceni?

Da sam ti ranije odgovorio, predlozio bih 6630! Stara dobra azdaja!!!

Gotovo dva ista telefona, koja se sem po dizajnu ralikuju jos po tome sto je kamera na k750 bolja, kvalitetnija.

Za ove iznad koji traze NOKIA-u do 150, definitino 6633 ili 6634, izuzetni ne-Symbian telefoni. Super kamera, video snimak 640x480, radio, mp3 player, ekran 240x320 itd.
Sve u svemu multimedialna NOKIA.

Poslednja izmena:
e a u cemu je razlika izmedju 6233, 6234, osim u tastaturi?! cena drugog je skoro 15 eur niza!!

Nazad
Vrh Dno