- Učlanjen(a)
- 20.08.2000
- Poena
- 649
Laza je napisao(la):Sve pohvale!cheers
Stevs je napisao(la):Nije valjda da niko nema nikakav komentar?! Nisam ovde stavio link da bi se reklamirao jer svi sa bencha i onako znaju za web već me interesuje šta dosadti šta oduzeti?
Miroslav je napisao(la):sta je to? ja dobijem praznu belu stranu... da ne koristis mozda neki popup na pocetku? zaboravio sam da pogledam source, a zone alarm mi blokira popapove
Laza je napisao(la):Luka, da li si cuo za edit? Kada se neceg setis da dodas, edituj staru poruku.
Laza je napisao(la):Luka, da li si cuo za edit? Kada se neceg setis da dodas, edituj staru poruku.
ja sam ti jednom skrenuo paznju da je bitno ljudima koji imaju slabiju vezu, i ovako se bench sporije ucitava, jos da im lupamo nepotrebne ii suvisne postove stvarno nije u reduluka.l je napisao(la):Ma samo sam skratio postupak da ponovo lupam quote pa posted by.... a tek sam kasnije video. Uostalom, zar je to toliko bitno.
Da, ni meni nikada ne ucitava sa http://www.webparlament.co.yu, moguce da je na toj strani samo redirect ili neki java script ili sl. ... uglavnom overi http://www.webparlament.co.yu/forum/ ...Miroslav je napisao(la):sta je to? ja dobijem praznu belu stranu... da ne koristis mozda neki popup na pocetku? zaboravio sam da pogledam source, a zone alarm mi blokira popapove
ZoNi je napisao(la):Stevs, sajt je ok, ali...
Ali, danas sam na njemu mozda peti put u zivotu i do sada nikad nisam glaso nista, apise mi da sam vec glasao... Ke pasa?
Peca je napisao(la):Svaka cast Stevs!
Stevs je napisao(la):Fala PecoNajveći problem mi predstavlja verzija vbulletina...trebalo bi da je updateujem ovih dana pa ce biti još više prepravki. Bukvalno ceo site može da se napravi na bazi vbulletina i njegove mysql baze. Krenuo sam malo da upoznajem deatljnije php
![]()
majka je napisao(la):dizajn je boji ali posle letimicnog pregleda zakljucujem da je nazalost sadrzaj na istom nivou kao ranije...predrasude, ksenofobija, retrogradne ideje, reklamiranje fasistickih stranaka i sl...
mozda bi trebalo da razmislis o promeni imena sajta...cisto da se ne bi lazno predstavljao...
Stevs je napisao(la):A jel tebi neko brani da se registruješ pa promoviši svoje "fašističke" stavove (verovatno će neko tvoje stavove smatrati za takođe fašističke). Šta pričaš o promeni imena?! Nikad nisam nikoga niti banovao niti brisao tako da nemam nikavu kontrolu na drugim osobama odnosno na ljude koji posećuju i pišu na siteu...
Ako te toliko boli što neki ljudi imaju drugačije mišljenje slobodno se uključi u raspravu i dovedi još 100 tvojih istomišljenika...
Sve ovo što si naveo bi bilo isto kao kada bi Benchmark forum proglasio za AMD forum samo zato što ima više korisnika koji koriste AMD procesore i Pecu proglasio da je placen da promoviše AMD...
majka je napisao(la):zasto uplices gredelja i benchmark u pricu?
nesto se ne secam da je na benchmark-u svaka treca vest o AMD-u...a cak ih i ne pise gazda sajta...sve u svemu - losa ti je paralela...
btw...fasizam je vid diktature, nastao je u italiji 1922, podrazumeva cvrstorukasku jednopartijsku diktaturu, koju karakterisu nasilno gusenje opozicije, privatno preduzetnistvo pod cvrstom kontrolom vlasti [tj. suprotnost od slobodnog trzista], izraziti nacionalizam, rasizam i militarizam.
DAKLE, moji stavovi koji su suprotni gorenavedenim politickim idejama NIKO [normalan] ne moze smatrati fasistickim.
ZoNi je napisao(la):a kako da vidim ono sto je pisano cirilicom? sad kliknem desnim tasterom, pa encoding, pa cyrilic... ima li neko automatsko resenje?![]()
DS9 je napisao(la):Izvinite, al me zivo interesuje, dal ovo neko ne vidi (korektno).
ZoNi je napisao(la):Ja ne vidim uopste A, ne, cekaj, monitor mi je bio ugasen... Evo, sad sam ga ukljucio... Sad vidim, al' ne bas najbolje... Sad cu da stavim cvikere... E, sad super vidim
PS. Izvinite zbog male shale...
Stevs je napisao(la):Ko ga bre uplice dao sam kao hipotezu da ti razjasnim o kakvoj se hierarhiji radi. Ti sad meni pricas da treba da promenim ime site zbog politickih ideja ljudi koji ucestvu u raspravi. Daj molim te....I odakle tebi za pravo da nazivas bilo koju drugu opciju da je fasisticka?
PS: Molim te ne odgovaraj ovde da ne prelazimo off topic....registruj se na webp pa pisi slobodno ja te necu ogranicavati kao ni bilo kog drugog osim ako ne budes psovao i vredjao. Dakle site je otvoren za sva razmisljanja....i pogledaj molim te ko vodi na pollu na naslovnoj strani verovatno tu opciju smatras za fasisticku sobzirom kako si okarakterisao site...
DS9 je napisao(la):Ja nisam ni znao da ovo (webparlament...) postoji dok nisam procitao Stevsovu vest. Onda odo` i pogledah.
Vrlo zanimljivo, al me odvratilo to sto mnoge postove ne mogu da citam (sto Zoni i i luka kazu). Izgleda da znacajan deo populacije koristi YUSCII. Kad pogledam benchmarkov forum, onda se vidi da ljudi koji oce......
Ashley je napisao(la):Stevs, svaka tebi cast sto imas zivaca da vodis takav jedan forum.
Stevs je napisao(la):Evo od sad se i na webparlamentu bez problema vide ćirilični fontovi. Problem je bio do verzije vbulletina. Nažalost stari za čitanje starih postova potrebno je ručno podesiti encodingJedino threadovi ne mogu da se pišu ćirililcom...
Stevs je napisao(la):Evo od sad se i na webparlamentu bez problema vide ćirilični fontovi. Problem je bio do verzije vbulletina. Nažalost stari za čitanje starih postova potrebno je ručno podesiti encodingJedino threadovi ne mogu da se pišu ćirililcom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari