Šta je novo?

Nov izgled Webparlament-a

ZoNi je napisao(la):
:( Ali probaj da "quote-ujes" nekoga ko je pisao cirilicom! Vide se samo specijalni karkteri iz HTMLa, koje niko ne moze da cita, tako da ne znas sta da ostavis, a sta da obrises... Sve u svemu, trulo je koristiti cirilicu na forumima! (da ne bude zabune, ja uvek pisem cirilicom na papiru)

Primetio sam ali mislim da i za to postoji rešenje. Probaću da prepravim neke stvari u functions.php fajlu...

Jovo na novo:)
WEBPARLAMENT je ponovo detaljno preradjen i ovo bi konacno trebalo da bude gotov izgled...Pogledajte ponovo i naravno kritikujte:)

ZoNi je napisao(la):
Stevs, sajt je ok, ali...

Ali, danas sam na njemu mozda peti put u zivotu i do sada nikad nisam glaso nista, apise mi da sam vec glasao... Ke pasa?
Meni se upravo odrazio isti problem!
Definitivno nesto sa vBulletin-om
P.S. Site design = 10!
(D)

super je

Ovo je bas sitnica:

poslednji red svake vesti ima nesto veci prored, nego ostali. Kao da je normalan prored single, a ovaj izmedju pretposlednjeg i poslednjeg reda kao da je 1.5 ili double. @1152x864, font medium.

Interesantno je da je sve u redu (nema veceg proreda) u vesti
"Treba mu akumulacija nacionalnih snaga"

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Meni se upravo odrazio isti problem!
Definitivno nesto sa vBulletin-om
P.S. Site design = 10!
(D)

Da to sam primetio i ne znam u cemu je problem. Za svaki slucaj dodao sam link VOTE HERE pa ko ne moze da glasa neka glasa putem tog linka. Ja iskreno mislim da je neki problem do Cookies-a.

PS: fala na pohvalama:)

Kako to uopste funkcionise, nije mi jasno?

Uopste mi nije jasno kako funkcionise politicki forum. Normalno je za jednu politicku raspravu da traje satima. Gde bre ti to sve mozes lepo da srocis i da argumentujes na ovaj nacin?

Mora da je jako tesko......:D

Svaka vam ljudi cast!

Laza je napisao(la):
Luka, da li si cuo za edit? Kada se neceg setis da dodas, edituj staru poruku.

ama bre nemoze edit kad prodje neko vreme...

BTW forum je super (mozda luka oce samo da nabauje postove... :D)

Lucas je napisao(la):
mozda luka oce samo da nabauje postove... :D)

Uh bre. Ljudi tako tesko zaboravljaju.......:(

Nego, D-KEE. Pozajmicu nekoliko komada (sve sto mi je visak preko 800) :D

Pozdrav! cheers

Smrc, shmrc,...

Webparlament se šlogirao! Stevs, ima li nade?

Pukla je baza :(
Stevs je pokusao nesto da sredi, ali za sada bezuspesno.
Oni likovi iz Verata imaju komplet backup, ali bi im bila visecasovna procedura da je vrata, a svejedno i tu uslugu ni ne vrse :(

:whip

Trebalo bi od ponedeljka da bude sve ok. Popravio sam bazu jos samo da tehnicka podrska postavi bazu...Glava mi je poprimila kockasti oblik:D

Opa! Svaka čast... bravo care! (D) Nema šta, čovek zna znanje! Ura!!!

Posle 4-5 dana problema sa SQL bazom Web Parlament ponovo radi. Desetak threadova koji su pravili probleme su izbrisani tako da je to jedina razlika u odnosu na prošlu bazu podataka. U koliko Vam se desi da se pojavi neki stari post pri postovanju novih threadova ostavite mi samo PM na forumu. Čini mi se da se to ne bi trebalo dešavati, a i ako se desi desiće se prvog ili drugog dana jer nismo hteli da brišemo niti jedan stari post. Nadamo se da ovakvih problema u budućnosti više nećemo imati.

e sve je to lepo Stevs, ali meni je pre nekoliko dana stigo mail kao "Warning - Unlicenced Vbulletin Software" i kazu da moram u roku od 10 dana ili da kupim vbulletin (160$) ili da ga obrisem... Pretpostavljam da ti isto imas ovu "specijalnu" verziju vbulletina gde se nista ne placa! :D type;

pozdrav

bonovak je napisao(la):
e sve je to lepo Stevs, ali meni je pre nekoliko dana stigo mail kao "Warning - Unlicenced Vbulletin Software" i kazu da moram u roku od 10 dana ili da kupim vbulletin (160$) ili da ga obrisem... Pretpostavljam da ti isto imas ovu "specijalnu" verziju vbulletina gde se nista ne placa! :D type;

pozdrav

Ma ko ih šiša ja to zovem ratna odšteta! Od mene nikad ni dolar neće dobiti.

Stevs je napisao(la):

E ljudi, ova tema me extremno zanima. boom
Ja takodje imam warez verziju vBulletin-a (2.2.6.) pa se pitam sta oni (likovi iz vBulletina) mogu da ucine po tom pitanju? Jel imaju pravo da kontaktiraju web host provajdera, i da kazu da sajt taj i taj ne radi po zakonu (piraterija bla bla..) i da zahtevaju da web host ugasi doticni sajt odnosno prekine provajding svojih usloga (da ne bi i oni nadrljali jelte)
??

boom

Verovatno da moze, ali ne verujem da ce to uraditi.
http://www.vbulletin.com/license.html

Nigde ovde ne pise da to praktikuju samo te ljubazno zamole da obrises :D . E sad mozda imaju i metode da uopste ne kontaktiraju provajdera, nego da ga sruse "remote", sto da ne - kad imaju SPY i to je vrlo moguce. ;)

Stevs je napisao(la):
Nego, stevs, tebe nisu kontaktirali?

A kakvi su pederi ovi iz vBulletina, onaj shatro FREE portal phpportals.com sto je WebParlament zasnovan na njemu...
...by phpPortals
vbPortal© is Free Software, portions are released under the GNU/GPL license.
ja otiso da ga skinem kad ono mora de se uplati neka glupost od ne znam koliko $ da bi bio clan tog specijalnog dela vbulletin foruma... mamicu im pa kako onda pise da je izdato pod GNU/GPL javnom licencom a mora da se plati i to za probnu verziju
FX FX

luka.l je napisao(la):
Ne znam kakav je bio stari ali je ovaj zaista mnogo bolji od njega! :p

Salim se, clan sam webparl. i jeste bolji.

Poz. Srecno!

ako si clan zasto imas samo jedan post?

Malo kasnim sa pohvalama, ali SVE POHVALE! Konachno jedno mesto gde je SKORO sve dozvoljeno! Ono sa shiframa kad udarim "quote" je stvarno gadan trip, ali ne smeta. Ne deshava mi se da zaboravim shta sam hteo da postujemtype; .

Uzgred, da li je ovo prozivka na Pecin rachun!? Koliko se secam, mnogi su ovde trazili avatare, nove titule i josh "trista igrachkica" koje se mogu naci na WebParlamentu. Da li to treba da bude uzor za Bench!?:)

Josh kad se nagomila malo vishe ljudi, bice to zaista strava forum (ne kazem da sad nije strava, samo...)!

poz':wave;

ZeeGerman je napisao(la):
Uzgred, da li je ovo prozivka na Pecin rachun!? Koliko se secam, mnogi su ovde trazili avatare, nove titule i josh "trista igrachkica" koje se mogu naci na WebParlamentu. Da li to treba da bude uzor za Bench!?:)

Forum je nastao kao odgovor na ukidanje offtopica na Benchu. dakle, pod blagoslovom ovog foruma :)
Avatari is l. je moguce zato sto je forum jos uvek mali, pa eto...
Kada naraste to ce ostati privilegija starih usera ;)

Vrh Dno