Šta je novo?

NOV brz domaci CS server

igor2 je napisao(la):
Uz malo poboljšanja konekcije (bilo je na FAQ, postavio sam topic pre pola godine), i par konzolnih komandi radi PERFEKTNO.

Reci ako znas na pamet o cemu se radi, da ne jurim sve po jedno...

Enivej, verovatno cu uplatiti neki ptt za dan dva, pa cemo da vidimo sta ce biti onda.

Ovako,
ovde možeš naći uputstvo za ograničavanje brzine konekcije http://modemsite.com/56k/x2-linklimit.asp .
A konzolne komande su--
rate 3000
cl_rate 3000
fps_modem 30
fps_max 30
cl_updaterate 15
cl_cmdrate 15
FPS sam ograničio na 30 jer mi u principu za net igranje i ne treba više, a manji FPS dosta rasterećuje vezu.
I vrlo važno
Sezam sux za net igranje, to odgovorno tvrdim, jer sam njihov korisnik jako dugo.
Ja se kačim sa SCnet-a

Hvala za ovo, vecinu sam i znao iz vremena kad sam ga picio na sezamovom serveru.

igor2 je napisao(la):
Sezam sux za net igranje, to odgovorno tvrdim, jer sam njihov korisnik jako dugo.
Ja se kačim sa SCnet-a

Sezam sux za net igranje, jer ima samo satelitsku vezu, pa ima veliki ping. Ja sam vec par godina korisnik SC neta, i odgovorno tvrdim da je to najgori provajder u YU, ali ga i dan danas koristim za mail jer je @net.yu nekako najlepse. Doduse, ne znam kakav je za igre...

igor2 je napisao(la):
Ma server je sjajan!!!
Uz malo poboljšanja konekcije (bilo je na FAQ, postavio sam topic pre pola godine), i par konzolnih komandi radi PERFEKTNO.
Mislim kada za 2+ sata igranja samo jednom upadnem u lag a ping mi bude u proseku 180 to je za mene strava.
Super je zezanje, super se igra i veliki pozdrav Stevsu i hvala za konačno server na kome može da se igra!!!
P.S. Još kada bi digao Q3 server.....
A jel moze malo pidsecanje na taj tred. Da ga ne trazim posto je star?
Ili ukratko sta treba za poboljsanje?

Inace koje konzolne komande koristite uopste?
Cini mi se da su moje:
cl_rate 3000
cl_updaterate 15
i druge sam zaboravio.

Čìàø ëčíê ó ìîì ïđåòõîäíîì ïîñò-ó.
£î¼ êàêàâ òđčï êóöàòč žčđčëčöó

Nazad
Vrh Dno