Šta je novo?

Nov Android iz MTS-a uz veći paket za dinar?

owim

Slavan
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poena
395
Burazer ima dilemu koji telefon da uzme iz MTS-a uz paket BizMixNetXL za 1din. Do sada je koristio Samsung Galaxy S3 i voleo bi opet "maks. 5 inča", mada... Bitno je da fon radi "out of the box", nikakvo kastumizovanje, rutovanje, ROM-ovi. Gledali smo novije telefone, ne starije od god. dana i koji dolaze sa Android 6.

Izdvojili smo modele:
1. (favorit) Samsung Galaxy A3 (2017), tek se pojavio. Mane osrednja baterija i osrednji CPU, baterija jedva preko 2k mAh, negde kažu sjajna iako mala a na drugim mestima preslaba. 4,7" i to je super. Ako nema primedbi, ovo bi bio izbor.

2. Moto G / Plus, MTS ga je tako nazvao, ali na GSM Areni ne zove se tako.

3. Huawei P9 Lite DS

4. Huawei Honor 7 Lite (opet, na GSM Areni ne zove se tako)

5. Samsung J5 DS (2016), mada je Quad

Ima tu još dosta Lenovo, Alcatel i Huawei modela za koje nikad nisam čuo a i ne razumem se. MTS nudi i iPhone SE 16GB i iPhone 5s 16GB za dinar.

Hvala! :)

A3 i J5 bih otpisao u startu.

Ako je izbor izmedju P9 lite i H7 lite, uzeo bih P9 lite zbog Nougat nadogradnje koja ce doci uskoro(tm), a za H7l koliko vidim nije ni najavljena.

Osim toga su isti telefoni.

P9 Lite TT

Obrati paznju da je jabuka za 1 dinar na 3 godine :)

Pa ako je jabuka 1 dinar kao i A5 - mislim da nema bas smisla razmisljati (kupis i prodas pa sebi bolje nesto kupis)

Ali mozda je mislio na iphone SE, u kom slucaju - pis bre ;)

Ispada slicna cena u oglasima kao i sve sto placas MTSu, znaci da su nerealni oglasi :)
A i realno, 720p ekran, 1.3GHz CPU danas za 200e? Ma daj :)

Ma preko mts-a niko ništa ne bi uzimao kada bi imali keš,problem je naći 200 jura
To mu je to kada uzimaš preko operatera na kraju uvek platiš skoro duplo.

Ovaj telefon lepo izgleda ima 3gb rama,5,5 displej,solidan cpu ....e sada kakav je u stvarnosti

Citam temu... i sam sam hteo da produzim ugovor sa mts i pazarim noviji tel ( koristim bb 9900 :d) .
Necu uzimati drugi aparat, jer u mts-u stvarno nije isplativo uzeti uredjaj. Bolje kupiti neki nov za kes

Kolega ti si još dobar ja koristim bb 9700,nemam potrebe za boljim,jedino kada vidim novi BB Classic mene uhvati neka čežnja.

A ovo pitam za sestru koja hoće da se ponovi, a što bi rekao Rambo -Ženeeeeeee .Ne kapiram ljude koji umesto popusta plus kupovine fona preko oglasa uzimaju telefon sa pretplatom. Pa izdrži dva tri meseca,skupi kintu ili smanji doživljaj a ne
ovako zarobiš se na dve godine.
A tek oni koji imaju telefone od 300+ evra a nemaju kući kršteni komp....

Hvala još jednom svima na savetima vezano za prvi post, moj buraz je, uprkos savetima, ipak uzeo Samsung Galaxy A3 za dinar uz paket i vrlo je zadovoljan. Moram da kažem da kamera nije neka, posebno u noćnim uslovima, a on sam kaže da je njegov prethodni Galaxy S3 imao bolju kameru. Recimo, ova nema HDR, slo-mo video, po suncu slika spanjena, noću sve mutno.

Baterija drži intenzivno korišćenje ceo dan, fon je vodootporan, sve ide smooth, a za nedelju dana korišćenja javilo mu je da je interna memorija blizu max popunjenosti (samo zbog fotki, nije stavio SD karticu). Toliko o prvim utiscima! :)

Vrh Dno