Šta je novo?

NoteBook->Plavi Ekran i gde Ga Odneti na Servis

eskobar

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
Jedan Stariji Prijatelj Je Dobio Neki Notebook iz Danske Od Prijatelja (znaci nije ukraden i sl.), unutra je BartonM, kt333, nV440Go i 512Mb. E sad chini mi se da se malo vise greje, tj. da ni hladjenje nije nesto extra. Poslednje shto mi je rekao a da je skoro konstantno da se pojavi plavi ekran u roku od pola sata pa da posle toga moze da radi i 20 sati bez problema. Pre nego sto se odnese u sevis probao bih neki prog. PREPORUCITE za KT333. da mu smanjim klok tj. da ga usporim na recimo 133*10, jer onaj driver ga obori na 800 i onda je bas los. I naravno sumnjam na mem ali joj je malo teze prici pa bih mu preporucio neki sevis. KOJI?
Relativno je hitno..

Poslednja izmena:
A da ga otvoris i izduvas prasinu i paucinu oko kulera, pa svezz Windows...?

Moj prijatelj je imao tako konstantan problem sa pregrevanjem dok nije skinuo stonjak sa stola :D

Imas laptop servis u ulici Carice Milice 9/20 kod zelenjaka, ja sam tamo nosio svoj i popravili su mi ga za dan.
Nisam siguran smem li da ostavljam telefon i ime firme ovde na forumu.

jovan_jocic je napisao(la):
Moj prijatelj je imao tako konstantan problem sa pregrevanjem dok nije skinuo stonjak sa stola :D
Nije skidao stolnjak, ali sam mu rekao da ga izdigne malo na neke podmetace...

Ono sto mi ipak treba kao lek da isprobam je obaranje kloka sa 14x133 na recimo 11x133 na BartonM na kt333 platformi.... :smash:

Ja Sam Chini mi se imao tako nesto ali ne mogu da se setim shta i Mislim da je bila neka starija Ver. Da li crystalCPUid, CPU-z, MBM, SpeedFan ????
A rmclock ima opciju ali kao da ne vidi da je otkljucan, soffsb je prestar, a CGnVnf2 radi odlicno ali sa nF2.

Poslednja izmena:
Proba pocinje sa rmclockom jer radi zato shto je BartonM, ja probo na otkljucanom bartonu kao to je isto medjutim Ne.

Nazad
Vrh Dno