Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nemoj da se ljutis na coveka, samo ti je rekao da postoji tema koja se zove mobilni mod 2013, postij tamo ovo ce verovatno biti tamo prebaceno i tema obrisana
Tema vec postoji,nema sta da se duris,to ce ti svako iz administracije reci,nije bilo potrebe za otvaranjem iste nove teme.
Osim ako hoces da samo vlasnici note 2 postavljaju homescreen,jer je naziv teme takav.
Zamisli koji bi haos bio kad bi svaki uredjaj za svaku sitnicu imao posebnu temu.
Šta ima da se durim. Jednostavno nisam video temu pod tim imenom. Neka "admin" prebaci ili obriše temu koju sam pokrenuo, da ne bi bilo haosa. Lično mislim da je svakako, internet, jedan veliki koristan "HAOS".
Na XDA svaki telefon ima jedan podforum, a u svakom tom podforumu slicne (da ne kazem iste) teme koje se bave problematikom samo tog modela. Ovaj forum se ipak ne bavi samo problemima i diskusijom mobilnih telefona te je tema o homescreenovima zajednicka, i imas link teme gore, ja sam ti okacio