Šta je novo?

Nostalgija & Mega Drive2

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Aladin
Batman & Robin
Beavis & Buthead
Bonkers
Boogerman
Comix Zone
Cool Spot
Dark Water
E Jim2
Fifa 97
Flinstones
Golden Axe 1,2,3
Jo & Mac Caveman
Jungle Book
Lion King
Lost World
Nba Live 97
Nhl 97
Nz-Story
Punisher
ROCK N' ROLL
Shinobi 3,4
Sonik ALL
Smurfs 1,2
Spot Goes to Hollywood
Dje je cica maca
The Adams Family
Tom & Jerry
Vectorman 1,2
Taken 1
X-man 1,2

Znam da sam na nekom starom Cd- imao ove igrice, ali nisam mogao da ih pokrenem, sad kada sam nasao program za to skoro da su mi posle suze na oci. Setio sam se kako sam pre dobrih 10 godina izdvajao svaki dinar iz dzeparca da bih odigrao pola sata nege igrice na segi. Stvarno, kao da sam potpuno zaboravio ovaj svoj deo zivota, sad mi se vraca sve!!!
Nego da ne smaram, vidite da ovde imam nekoliko cuvenih naslova, poput Rock n’ Roll, koja je po meni definitivno jos ne prevazidjena sto se tice atmosfere i zabave! Fali jos samo Mortal i naravno cuveni Street Racer. Pa, ko je moje godiste, nesto mladje ili starije, neka kaze ko je voleo da se igra i sta je igrao. Ako neko zna gde mogu da se skinu neke dobre Mega Drive2 igrice, slobodno neka kaze. Moje su omiljene bile MK2,3 Street Racer, Rock n’ Roll, Shinobi, Punisher, Street of rage ( Kako vec)… Koje su vama?
Pozdrav

imam ja nekih stotinak megabajta "kertridza" za segu, plus skoro dvadeset odlichnih igara za SNES (ukljuchujuci mortal kombat 2 i super mario yoshi's island)...

a da vidish tek kako suze idu kad izvedesh sliku na tv...

ps. i meni su te navedene bile omiljene...

MK3, znam da to svi govore, al sam bio najbolji u tome :)... Onda zatim, ne znam kako se zove, čini mi se wrestling mania, ili tako nekako, ono kad udariš yokozunu a iz njega bataci i šunke ispadaju :)... Zatim sva EA izdanja, sećam se NBA 96, imao sam svesku(a i praktično znao napamet) sa svim tradeovima u NBA, e sad ne znam kako je to sega funkcionisala, ali nekada mi je pamtila rosters promene, nekada ne, a onda je zauvek prestala da ih pamti, ipak mi nije bilo teško da pre igranja NBA prvo 2 sata pravim trenutno stanje u NBAu(sa sve povredama), a onda napravim MJa i krenem da haram sa bullsima :)... Bilo je tu još igara, ali ko će se svega setiti :)...

A da niste zaboravili na:
-Alex Kidd In Shinobi World
-Psycho Fox :)
-Alex Kidd In The Enchanted Castle
-Alex Kidd in Miracle World
-Gargoyle
-Phantasy Star 4
....
E bila su to lepa vremena

PoZ

xvoodoo je napisao(la):
imam ja nekih stotinak megabajta "kertridza" za segu, plus skoro dvadeset odlichnih igara za SNES (ukljuchujuci mortal kombat 2 i super mario yoshi's island)...
Kako da ja nabavim te igrice, ima li negde da se skinu, ili nesto drugo...

Ma stvarno su to bila super vremena!

Sada sam na Cd-u nasao Donkey Kong 1,2,3
Kako je dobra grafika, sa obzirom na to koliko je stara igra!

u početku su vladali mk2 i mk3, kasnije kada je to dosadilo posle svih naučenih fatalitija, kombo poteza, bebalitija itd. su došle na red single plejer igre: pit fall, bugerman, batman i robin, earth worm jim 1 i 2, aladin, ...
meni najdraža igra je comix zone, za koju i dan danas posle 8 godina pamtim šifru za god mode: 3, 12, 17, 2, 2, 10, 2, 7, 7, 11. LOL

p.s. to su bila vremena eee !

Pazi sad. MK3

c, napred, a,nazad, a, dole 2x

a,b,b,a,dole,a,b,b,a,dole, gore,gore

a,c,gore,b,gore,b,a,dole

Kolko sam bio zagubljen, covece

ili za MK2 za onaj skriveni meni:

levo, dole, levo, desno, dole, desno, levo, levo, desno, desno.

ili fatality da ga rokne na shiljke:

dole dole napred napred blok!

:mrgreen:

Zna li neko da uradi seksalit :) :) :)
Kao klina sam cuo za to 100 puta ali niko nije znao kako ,prica kaze da mora da se igra Sonja Vs Lou Kang i kad treba da bude fatalit Kang izvadi pola metra dugu K***inu i *ebe sonju dok ne ekspoldira ;)
Sto puta sam s ortacima zvao beosoft uvek ti kao daju nekuforu ali nema sanse da radi :)

Ja sam video kako izgleda. To je cini mi se sa Kenom, il kako se zvase. To je u stvari Friendship, samo stvori se krevet, i opalaaaaaaaaaaaa.
Znaci nema explozije.

bokaco je napisao(la):
Ja sam video kako izgleda. To je cini mi se sa Kenom, il kako se zvase. To je u stvari Friendship, samo stvori se krevet, i opalaaaaaaaaaaaa.
Znaci nema explozije.
Pa dobro to je to ,zna li neko kako to da uradi?

Za Mk2 ne znam kako glasi jer je to neko extra tajno cudo, i nije objavljeno u knjizi za Mk 1,2,3,4, ali ako imas Mk Triology, onda cu ti reci sifru za fatalite pa isprobaj sa svakim igracem sta zna. Tu ces naci Tvoj Sexality

AlexxandarYo je napisao(la):
Zna li neko da uradi seksalit :) :) :)
Kao klina sam cuo za to 100 puta ali niko nije znao kako ,prica kaze da mora da se igra Sonja Vs Lou Kang i kad treba da bude fatalit Kang izvadi pola metra dugu K***inu i *ebe sonju dok ne ekspoldira ;)
A ona navodna fora sa Jaxx-om, kada skine gace i krene da prska? :beat: :d:d:d

bokaco je napisao(la):
Ja sam video kako izgleda. To je cini mi se sa Kenom...
Ken je lik iz Street Fighter-a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma onaj coravi, kano, ne secam se tacno

Jes' da je MK1,2,3 vladao za mene je neprevazidjen Jim1,2!
Najbolji zvuk, humor i uopste atmosfera na MD2 ikada!!! :boom:

Bane® je napisao(la):
MK3, znam da to svi govore, al sam bio najbolji u tome :)...
Ajde bezi... isprepucao bi te moj burazer! :mrgreen:

I jos bi ti uradio Sexality, onako cisto da te ponizi!!! :beat: :beat:
Bane® je napisao(la):
Onda zatim, ne znam kako se zove, čini mi se wrestling mania, ili tako nekako, ono kad udariš yokozunu a iz njega bataci i šunke ispadaju :)...
Da, da... ova bese dobra... sa sunkicama koje mu ispadaju :d
Bane® je napisao(la):
e sad ne znam kako je to sega funkcionisala, ali nekada mi je pamtila rosters promene, nekada ne, a onda je zauvek prestala da ih pamti...
Pa, ona pamti sve dok je ne resetujes... ili ugasis :beat:
Bane® je napisao(la):
ipak mi nije bilo teško da pre igranja NBA prvo 2 sata pravim trenutno stanje u NBAu(sa sve povredama), a onda napravim MJa i krenem da haram sa bullsima :)... Bilo je tu još igara, ali ko će se svega setiti :)...
E, i ovo je znao burazer da radi... namesta sve pola dana, a onda ja prodjem i slucajno zakacim adapter... i resetujem Segu! :D

Well,
Onda zna li neko dje imadu igrice da se skinu

evo ti sajt www.emuasylum.com tamo imas igrica da padnes u nesvest za skoro sve sisteme.

Thank YO

Ej stvarno je site do bola!
Jos jednom hvala!

Nazad
Vrh Dno