Šta je novo?

Nosac za auto za tablet

• Začetnik teme Začetnik teme ostres
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima u svezamob nosač za Galaxy tab, a sličan prodaje i jedan lik sa bencha 🙂

To je za 7" uredjaje meni treba za 10 🙂

10" u kolima je previse , probao i video.

Ma treba mi za kola da pustam crtace klinki na zadnjem sedistu, a posle
mi treba umesto lapa za net i ostalo. Verovatno je i 7 dovoljan za kola, ali za posle itekako prija 10.

Ma treba mi za kola da pustam crtace klinki na zadnjem sedistu, a posle
mi treba umesto lapa za net i ostalo. Verovatno je i 7 dovoljan za kola, ali za posle itekako prija 10.
Možda bi ti onda bolje pasovao onaj koji se kači na naslon za glavu prednjeg sedišta. Ima da se naruči sa stranih sajtova za neke modele 🙂

Bas taj mi i treba ali ga nema kod nas.
Nisam nikad narucivao preko neta, morao bi prvo da nabavim karticu za placanje.
Znam da rajfajzen ima neku viza virtuon ali ne znam dal ona moze za PayPal.

Bas taj mi i treba ali ga nema kod nas.
Nisam nikad narucivao preko neta, morao bi prvo da nabavim karticu za placanje.
Znam da rajfajzen ima neku viza virtuon ali ne znam dal ona moze za PayPal.
Za naručivanje preko neta uz razumnu proviziju kontaktiraj drivera 🙂

Pa sta znam, razumna provizija + carina i mogu da se spakujem i odem licno do
madzarske ili rumunije posto vozim na plindzu :d

Kakva provozija i driveri i slicno , naruci sam preko neta... ima gomila objasnjenja o paypalu na forumu..

@ostres

...a i za druge koje zanima: video sam sinoć baš takav nosač (za naslon prednjeg sedišta) u Ušće Šoping Centru u Samsung (a i Nokia, HTC...) radnji. Cena negde oko 3.500 din

@ostres

...a i za druge koje zanima: video sam sinoć baš takav nosač (za naslon prednjeg sedišta) u Ušće Šoping Centru u Samsung (a i Nokia, HTC...) radnji. Cena negde oko 3.500 din
Video sam ih, ali se nisam interesovao za cenu jer sam očekivao da deru, al' ovde ga baš preteraše :d nosač za Galaxy Tab 7" se može naći kod nas nov za duplo manju cenu.

Pa ako ovaj nosaca 'vata i 10" uredjaje onda i mora da je skuplji 🙂

E sada ne znam da je dozvoljeno da se ovde stavljaju ovakvi linkovi, ako nije, izvinjavam se i neka moderatori obrisu.
Ima kod brace kineza
http://www.dealextreme.com/
vise vrsta nosaca za kola za sitne pare, reda 10-15$. Ne treba PayPal, dovoljna je bilo koja kartica i shipment se ne placa. Narucivao sam od njih neke stvari i sve radi ok ali treba 2-4 nedelje da se ceka. Na ovakve stvari se ne placa carina.

Danas stigao nosac porucen 25.08.
Porucen preko dealextreme BOBBY63 HVALA ZA TIP, 8,68 evra bez dodatnih troskova.
Cak se i placanje vrsi u evrima direktno karticom tako da nema gubitaka u prebacivanju dolar/evro.

Nosac deluje jako solidno, maximalno "vata" 24cm sto je vise nego dovoljno za bilo koji tablet u landscape.

Me happy 🙂 jos samo da kupim tablet. Toliko noviteta stize krajem meseca ali putujem 12. tako da ne mogu
da cekam.

narode, jurim nosac za zadnje sediste, tj da se kaci na vozacevo. imam 10" Asus Transformer. dajte preporuke, ili me uputite gde da trazim. jedino sto mi ne igra je narucivanje sa neta - jer idem na more za 2 nedelje.

Imaš ih na kupujemprodajem.com, u delu Kompjuteri i hardver > Tableti...
Cena je oko 1.100,00 dinara. To su oni što se kače na zadnje sedište.

da, to su oni sa Daxcell sajta - najjeftiniji komad plastike 🙂

Nazad
Vrh Dno