Šta je novo?

Norton Systemworks 2002 i Windows XP?

goci1

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2001
Poena
619
Zanima me da li Norton Systemworks radi na XP-u tj. da li speeddisk ne brljavi kada fragmentizuje disk.

Speed disk je jedini koji zaista valja u toj gomili glupih programa.
Radi sa XPom i donoso primetna poboljsanja.

Pored nortona mozes i da probash fix it utilities 4.0 - jako fin paket,kompaktan i radi bez greshke pod XP-om. Za defragmentaciju je jako dobar i diskeeper 7.0 (takodje radi pod XP-om).

BodyRemover je napisao(la):
Speed disk je jedini koji zaista valja u toj gomili glupih programa.
Radi sa XPom i donoso primetna poboljsanja.

Evo i ja sam se pridruzio korisnicima Win XP i vec sam napravio haos.Instalirao sam HOME EDITION preko Win 98.
Ne mogu da se pozalim da ne radi dobro, ali sam prvo napravio gresku sto nisam deinstalirao programe iz WIN98 koji nisu kompatibilni sa XP-om.

Jedan od njih je NORTON UTILITY 2001.

Probao sam da ga klasicno deinstaliram sa uninstal-om ali je XP odbio deinstalaciju jer ne moze da nadje fajl UNINST.ISU

Zanimljivo je to sto je ova verzija Nortona delimicno htela da radi pod XP-om.Win doctor se startovao i odmah prijavio greske u novom WINDOWS-u.Nisam smeo da ih ispravljam,bas zbog prijave XP-a pre instalacije da je ova verzija Nortona nekompatibilna sa XP-om.

Recimo,nesto i nije moglo da se startuje,kao na pr. SPEEDDISK.

I onda ja pravim vrhunac gresaka silno iznerviran i u windows commanderu rucno brisem ceo Norton folder.Naravno,ostali su "repovi" u windowsu i u ADD/REMOVE spisku programa.
KAKO DA GA UNISTIM ZAUVEK ? Postoji li neki programcic za to?

I jos nesto,za neke uredjaje koje imam u kompjuteru ne postoje driveri za WIN XP i proizvodjac (INTERACT) je porucio da NE planira da ih uopste uradi (kakav idiotizam !!!).
Sad razmisljam da se vratim samo zbog toga na WIN 98 ili da instaliram ME, mada je to mozda moja sledeca greska.
Imam puno instaliranih stvari sa dugomesecnog download-a sa interneta i iz raznih izvora,a nemam install verzije programa.Ne bih hteo da ih izgubim i formatiram HDD zbog vracanja na neki od navedenih OS koji su mi (gle razloga za nerviranje) radili odlicno.

Postoji li nacin da instaliram,recimo WinMe, kao sto sam instalirao XP kao upgrade Win98 bez gubitka podataka ?

Puno hvala na strpljenju u citanju mog duzeg posta i eventualnoj pomoci.

DR.SRLE :(

Vrh Dno