Šta je novo?

norton antivirus

Mr.No

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
Imam Norton systemworks 2005 i u okviru njega Norton antivirus 2005. Redovno radim update i za ne daj Boze(pad sistema i sl.) kopiram virus definicije(C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\VirusDefs) na drugo mesto.
U zadnje vreme sam primetio da je folder iz Nortona sa definicijama virusa manji(75.1MB) od ovog u koji ja kopiram(95.7MB). Inace koristim winxp sp2. Zbog cega je taj folder mnogo manji od ovog gde ja kopiram definicije virusa i zbog cega u Nortonovom folderu ne postoje definicije virusa sa odredjenim datumima koje sam ja ranije iskopirao.
Zadnji put pre najezde virusa sam instalirao winmx da bih skinuo pesmu, pa sam ga posle toga deinstalirao.
Da li neko zna zasto su definicije virusa u Nortonu manje od ovih koje ja imam iskopirane na posebnom mestu?
Da li me je neko zesce hacknuo i uspeo da "odradi" i Nortona ili se odredjene definicije antivirusa implementiraju jedne u druge, pa onda nema potrebe da zauzimaju vise mesta vec se brisu odredjene? Inace neke izbrisane su sa datumum od 2004. a neke od 2005. godine

Hvala

Vrh Dno