Šta je novo?

Norton AntiVirus 2004

• Začetnik teme Začetnik teme Smith
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Smith

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2002
Poena
619
Jel se ovo meni čini ili je ovaj av mnooogo optimizovaniji. Sve se otvara ko da ga nema, a ranija 2003 verzija je gušila ultra!
Plus za NortonAV!

gde? jel imas link ka punoj verziji? ako da, salji private

Ne budi tako siguran da 'onoga' nema 🙂 pozabavicu se veceras sa problemom full verzije dole...

Licno ga nekoristim ali zar nisu uveli aktivaciju slicnu XP-u.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ne budi tako siguran da 'onoga' nema 🙂 pozabavicu se veceras sa problemom full verzije dole...

Ako uspes moze link na PP ?

:boom:

kUdtiHaEX je napisao(la):

Ako uspeš, molim te pošalji link na PM.

I ja sam zainteresovan, mada sam prilicno skeptican, ipak je to Norton.

Smith je napisao(la):
Jel se ovo meni čini ili je ovaj av mnooogo optimizovaniji. Sve se otvara ko da ga nema, a ranija 2003 verzija je gušila ultra!
Plus za NortonAV!
meni je i NAV2003 bio veoma brz i uopste nije gusio (poredim ga sa NOD32 i besplatnim AntiVir-om, koji sada koristim)

Javlja neke silne greske nakon otpakivanja arhive.

Sigurno je finalna verzija jer se može kupiti na Symantec-ovom sajtu i ima nekakva aktivacija kao kod XP-a. Samo je pitanje vremena kad će mu doakati...

ja skinuo neki serial u uopste nece da se registruje. trazi konekciju ka netu. kad mu dam konekciju samo stoji i nece niti da se verifikuje, niti da kaze da serial nevalja...

Miroslav je napisao(la):
ja skinuo neki serial u uopste nece da se registruje. trazi konekciju ka netu. kad mu dam konekciju samo stoji i nece niti da se verifikuje, niti da kaze da serial nevalja...

Ti svi seriali su za betu. Ovih još nema.
Ali da moderatori ne bi zatvorili thread ja predlazem da se vratimo temi: kako vam radi Norton AntiVirus 2004? Meni, kao što rekoh, radi super (donekle). Međutim, primetio sam da mi guši učitavanje pojedinih stranica u IE-u. Browser se totalno zablesavi na par sekundi i to uradi par puta dok potpuno ne učita stranicu. Očigledno on tu nešto skenira. Pokušao sam sa isklučivanjem Script Blocking-a, ali je isto. Pali sam kad disable-ujem Auto-protect (tj. totalno ga ugasim). Jel se ovo dešavalo i kod ranijih verzija?

Meni se to desavalo bez NU2004, ali sa odredjenim buildom IE6 i to samo pod XP-om. Po povratku na win2k, sve ide glatko.

Hm... možda će najavljeni IE6 SP2 da ispravi ovaj bug

Vince Carter je napisao(la):
...

To je link ka 'obicnoj' trial verziji, a evo i Pro trial verzije http://cdrom.digitalriver.com/pub/symantec/2004/NP10ESD.exe
(veca za ~4MB)

Jesi li ga instalirao?

ja sam pokusao i sa standardnm verzijom i sa pro, ali ne mogu da unesem svoj serijski broj. jednostavno kad otkucam, nece da odreaguje na pritiskanje tastera next... jel nekom to radi, i kako?

Trazim....za sada bez uspeha, ali javicu ako nadjem link i okacicu ga na :signature:

Ovako...posle pretrage mogu reci da sam razocaran (ili da nisam dovoljno trazio ne znam). Svejedno NAV 2004 nema nigde (ima 2003/pro, 2002). Jedino sto mozete da uradite je da skinete trial i serial...

Pojavila se Professional CD rip verzija (~44MB) koja se moze registrovati bez problema (telefonom :d), vise info na http://www.paulgao.com.cn/index.php?itemid=13 (u pitanju je forum, nije w@rez sajt).

Sto odma' niste rekli sta vas muci? 🙂
Ko hoce *ono*? :mrgreen:

ja skio ceo iso 🙂 ladno daju MS IE6 koji je nekih 80mega 🙂

imam i ja ono 1 cd...

petri ajde posalji ono na PM

Nazad
Vrh Dno