Šta je novo?

Norton antivirus 2004 vs Recycle bin

• Začetnik teme Začetnik teme sremac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sremac

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2003
Poena
601
Posle deinstalacije "Norton antivirus 2004" recycle bin i dalje ima naziv "Norton Protected
Recycle Bin" i direktorijumu gde je bio instaliran antivirus ostalo je par fajlova koje ne mogu
da uklonim sa računara.Prilikom brisanja dobijam poruku da te fajlove koriste i neki drugi
programi.Probao sam ponovo da instaliram i deinstaliram Norton ali se isto dešava.
Ima li rešenja ovom problemu? 😡

sremac je napisao(la):
Posle deinstalacije "Norton antivirus 2004" recycle bin i dalje ima naziv "Norton Protected
Recycle Bin" i direktorijumu gde je bio instaliran antivirus ostalo je par fajlova koje ne mogu
da uklonim sa računara.Prilikom brisanja dobijam poruku da te fajlove koriste i neki drugi
programi.Probao sam ponovo da instaliram i deinstaliram Norton ali se isto dešava.
Ima li rešenja ovom problemu? 😡
Koliko se ja sećam Norton Protected Recycle Bin ne pravi Norton AntiVirus nego Norton Utilities.

jddipqd je napisao(la):
Koliko se ja sećam Norton Protected Recycle Bin ne pravi Norton AntiVirus nego Norton Utilities.
Nije bilo dovoljno sto se NAV ionako uvuce na sve strane u Win, nego su sad u NAV 2004 dodali i to chudo :eyebrows:

@sremac: pokusaj desni klik na kantu, pa potrazi u opciju da ugasis taj Norton Protected Recycle Bin, tj da koristis klasicnu kantu, pa onda rucno obrisi te fajlove. Druga varijanta je System Restore...

Probao sam i desnim klikom na kantu,ali dobijam klasični meni za određivanje prostora na disku koji će koristiti Recycle bin,verovatno je neki fajl oštećen prilikom deinstalacije tako da mi sada ni ponovna instalacija programa ne pomaže jer se vraćem na isto.U registry bazi nalazim ključ "Symantec" sa opcijama gde se navodi da su diskovi C i D zaštićeni,izbrišem ga ali se posle restartovanja sistema on ponovo pojavljuje i tako u krug.U radu računara nemam problema,ali me nervira zašto gore navedeni program ne mogu u potpunosti da deinstaliram.

Norton batice, "vrhunska" tehnologija... mislim Silvere jel' mogu nesto da kazem :d

Potrazi na nekom Symantec-ovom instalacionom fisku programcic koji se zove Cleanup Utility, a koji bi trebao da pocisti sve repove koje Symantec za sobom ostavlja...

Marti Misterija je napisao(la):
Norton batice, "vrhunska" tehnologija... mislim Silvere jel' mogu nesto da kazem :d

Sto volim da vidim korisnike benchmarka uvek spremne da flejmuju ljude. Moze li neko da opljuje Symantec (Nortona) a da vi ne viknete "Silvere, eto vidis!"? 🙂

Crni je napisao(la):
Potrazi na nekom Symantec-ovom instalacionom fisku programcic koji se zove Cleanup Utility, a koji bi trebao da pocisti sve repove koje Symantec za sobom ostavlja...

Nisam 100% siguran, davno batalih Symantec, ali mislim da je za svaki njihov program imao poseban Cleanup Utility, koji se mogao skinuti i sa njihovog sajta.

Sime je napisao(la):
Sto volim da vidim korisnike benchmarka uvek spremne da flejmuju ljude. Moze li neko da opljuje Symantec (Nortona) a da vi ne viknete "Silvere, eto vidis!"? 🙂
1. Smajli na kraju, znaci nije flejming vec zezanje..
2. Sa Silverom se samo malo zezam oko NAV, nista ozbiljno... kao sto si ti ovo shvatio... relax man!

Nazad
Vrh Dno