uf...Bokaco je napisao(la):1. Cd-ex je program prvenstveno za ripovanje, a tu je opet neprikosnoven EAC.
2. Kada smo kod konverzije, tu nema sta da trazi sa Db-powerom.
3. Za Cd-ex mora da se cima oko kodek downloada, zatim biranje exe-a ili dll-a, i slicno...(npr, nece da radi sa exe lameom)
4. Db power nudi njihove packove za svaki kodek, koji su mnogo manje teski nego oni zvanicni, a pri samoj instalaciji nudi one najbitnije,koje bar kad sam ja skidao nisu bili zastareli.
5. Veoma bitna stvar je to sto ce cd-ex sutra malo da convertuje plejliste, da dodaje neke od mnogobrojnih efekata, ili pak da sredjuje tagove.
6. Uz to je progrjam i free sem lame-a, ali uvek se moze ubaciti lame cija setovanja pozivas iz komandne linije.
7. Po meni cak i foobar radi posao bolje nego Cd-ex.
1. ne znam sta to CDex ne moze da uradi, a da EAC moze?
2. zasto? Sta CDex ne moze da konvertuje, a DB moze? Mislim, evo koje sve formate CDex podrzava "iz kutije", a ako mu dodas jos kodeka, podrzava i druge (koje druge, uopste?

3. sta da se cimas? Cdex ima u sebi vec Lame i druge vazne kodeke (Audiograbber nema!), tako da nema cimanja... a ako hoces noviju verziju, skines je i ubacis dll - prosto da prostije ne moze... inace, zasto bi trebao da radi sa EXE Lame-om, kad radi sasvim dobro i brzo sa DLLom??? Uopste ne kontam ovaj "minus"
4. kakvi pakovi? sta ce ti to??? ne volim nikakve kodek pakove!
5. zaista, CDex to ne moze, ali i zasto bi? :trust:
6. hm... i CDex je free (u stvari: OpenSource!), a i Lame je FREE... mislim, opet ne kontam...
7. koji posao? pustanje muzike?