Šta je novo?

Non-stop ptitisnut shift?

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko ima ideju zasto mi se komp ponasa kao da je non stop pritisnut SHIFT na tastaturi? Jel ima neki "virus" koji ima tako neku zafrkanciju (a da AVG ne moze da ga nadje)? Ili postoji neko normalno objasnjenje? Tastaturu iskljucim (na zivo dok sam u win-u), ali efekat ostaje. Any idea?

caps lock on? :)

ili

ti je podešeno na shift key:

He, he, nije u pitanju CapsLock, zato sto nisu samo velika slova non-stop nego je pritisnut shift (mis postaje polufunkcionalan, npr.). Ne mogu da selektujem poslednju ikonu u nizu a da tim ne selektujem i sve pre nje itd itd... Ispostavilo se da je tastatura problem ili neki kontroler tastature ne ploci (ako tako nesto postoji). Iako je efekat ostajao kad tastaturu izvadim na zivo, sve je bilo normalno kada tastaturu izvadim pre podizanja win-a.

Hvala

Probaj neku drugu tastaturu, ili startuj komp bez prikljucne iste.

meni se davno dogodio slican slucaj
shift mi drzi recimo nekoliko tastera pa pusti. Menjao sam tastature ali i dalje nista.
Win reinstal i sve je proradilo

pogledaj systray da li imas nekog plavog misa pored sata, mozda ti je ukljucen "accessibility"

I na kraju je sve proradilo samo od sebe....... A sta je bilo u pitanju mogu samo da nagadjam...... ,)

Nazad
Vrh Dno