Šta je novo?

Nominacije za igru godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Pro Evolution Soccer 2010
2. CoD: Modern Warfare 2
3. Resident Evil 5

Poslednja izmena:
1.Dirt 2
2.PES 2010
3.COD MW2

dragon age i
company of heroes Tales of Valor

je ono sto sam kvalitetno i dugo igrao ove godine a nikad se manje nisam igrao :(

Dragon Age, Resident Evil 5 деле прво место
Mirrors Edge, Fear 2, за сада деле друго
Assault on Dark Athena треће место...

26 Dragon age
21 MW2

:p

Kome Dragon Age nije na prvom mestu ne zaslužuje da se naziva gamerom :D

Kakav sam lep mail poslao sk posle onakvog objektivnog pro````````a u vezi Dragon Age

Kao, 84 jer je sve vec vidjeno, a cod 90, tu kao nije sve vec vidjeno

brale, SK godinama nije nikakvo merilo

Call of Juarez 2
CoD: Modern Warfare 2
Operation Flashpoint: Dragon Rising

PS. Stalker COP sa nasim patchom, mislim da spada u posebnu konkurenciju (pozitivno, naravno)

Poslednja izmena:
1.Call of Duty: Modern Warfare 2
2.Football Manager 2010
3.Dragon Age: Origins
3.Batman: Arkham Asylum
3.Plants vs. Zombies

1.Call of Juarez 2(ubedljivo najbolja...)
-------------------------------
3. CoD: Modern Warfare 2
.
.
.
.
.
.
13.PES10

1. Dragon Age
2.
3.
4. CoD: Modern Warfare 2
5. Call of Juarez 2
6. Batman: Arkham Asylum
7. Plants vs. Zombies
8. Machinarium
9. CoR: Assault on Dark Athena

1. Dragon Age: Origins
2. Batman: Arkham Asylum
3. CoD: Modern Warfare 2

1. Dragon age
2.Secret of monkey island SE (jeste rimejk originala al je igra odlicna)
3.NFS Shift (jedini nfs posle porshe unleashed a da valja)

11 DAYS LATER...

Glasovi su prebrojani, doduše sa zakašnjenjem pošto je tema mrtva vec 5 dana. Tema posvećena izboru One jedne, najbolje igre je u pripremi (ako mi moderatori dozvole, u suprotnom će verovatno neko od njih pokrenuti poll kad/ako nađu za shodno). Glasove sam brojao redom, imali ste pravo na maksimalno 3 glasa, glasovi korisnika koji se nisu pridržavali tog pravila su uvaženi i to prva 3 redom sa liste svakog pojedinačnog korisnika. Svi rezultati i grafikoni se nalaze u okviru jednog .xlsx fajla (nalazi se u atačmentu na kraju posta). Za one koji ne koriste Office 2007 i novije pripremio sam isečke iz tog dokumenta (prezentovani u vidu slika). Pa da počnemo:

Kao sto se da videti iz priloženog, neveliki broj vas je glasao (manje posla za mene). Na osnovu ovih isečaka postaje jasno da smo imali samo tri "prava" kandidata. Evo i poredka igara prema broju nominacija gde se jasno vidi koje su igre bile najpopularnije u godina koja polako prolazi. Pored prikaza u vidu liste, tu su dva grafikona, jedan u obliku pite a drugi u vidu kolumni:

poredak.png
pie.png
column.png

Dragon Age: Origins je neočekivano dobio najveći broj vaših nominacija (citavih 34 ^_^), favorizovani Call of Duty: Modern Warfare 2 je na drugom mestu sa pet nominacija manje. Od ostalih igara vrednih pomena u konkurenciji za izbor za igru godine vredi pomenuti još samo Batman: Arkham Asylum sa solidnih 24 nominacije. Ostale igre nisu zaboravljenje već su rangirane i na osnovu ranga smo izabrali Igru godine u svakom od sledećih žanrova (odlučio sam se na ovaj korak zbog nemogućnosti da organizujemo glasanje po žanrovima u vidu polla):

GotY.png

Ovako ste vi nominovali, ja sam samo izbacio onih par glasova koji nisu bili po pravilima (igre koje nisu izdate ove godine, igre sa drugih sistema). Ono što sledi jeste izbor najbolje igre u vidu polla.

Prilozi

• GotY.rar
    55.8 KB · Pregleda: 39
Svaka čast na trudu :)

Jedino mi bode oči što niko nije nominovao Torchlight :zgran:

Hvala :)

Mali broj ljudi je nominovao, nažalost. Kad pogledaš broj glasova lako je doći do zaključka da je STALKER CoP lagano mogao ući u top 10 samo da je prevodilački tim ostavio svoju nominaciju :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno