Šta je novo?

Nokia Usb Raspored Pinova Pomoc!!!

• Začetnik teme Začetnik teme DR.TRIAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

DR.TRIAC

Guest
Da li neko zna raspored pinova usb kabla zeleo bih da napravim jedan da povezem nokiju 3200 sa pc-jem!na konektoru na donjoj strani telefona nalazi se konektor sa 14 pinova na koje da vezem usb kabal i koji je raspored?da li ide i usb napajanje na telefon,mada pretpostavljam da nema potrebe jer ima sopstveno napajanje.Zasto dati 900 dinara ako moze da se napravi?P.S. imam usb kabl od pokvarene web kamere da li moze da posluzi za tako nesto???????????????

sve je to OK, ali kako ćeš da napraviš priključak između kabla i telefona??? s obzirom da kroz USB piči ozbiljan napon koji može da ispeče nešto u telefonu što ne treba, ne vidim zašto je 900 dinara puno para?

pa mislio sam da na usb stavim kabl od gorepomenute web kamere a na telefon od sluski starih!pa cu ta dva da spojim to mu dodje kao i original kabal koji je pukao pa sastavljan!i koji je to ozbiljan napon koliko ja kontam na usb pici napon od 5v o struja do 500 mA???

sluške možda mogu da se zakače fizički na telefon, ali ne verujem da imaju odgovarajući raspored kontakata, vrlo verovatno imaju samo kontakte koji su potrebni za slušku i mikrofon... zaključio bih ovaj thread, a tebi savet da se maneš ćorava posla...

Nazad
Vrh Dno