Šta je novo?

Nokia Restriction CODE ?

sebekkg

Cenjen
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 6600k, cm hyper 212
Matična ploča
Z170 hd3
RAM
16gb ddr3
GPU
Msi 1060 6GB
Storage
20 TB
Zvuk
On board
PSU
Tt 730
Kućište
Nzxt
Monitor
2x hp 24
Miš & tastatura
Logitech g710+, mx master 3
Laptop
Elitebook
Ima li ko restriction code-ove za nokiu 2730, tj. generator za kod.

Nadam se da ima ovde na forumu neko ko ima, ili neki serviser dobrog srca, nemam para da ga nosim na fleshovanje, ako ima nek se javi ovde ili na pm.

Hvala unapred.cheers

Zapravo nisam siguran da li mogu da ti pomognem imam isti telefon i znam kako sam ga ja flesovao ali misli m da to tebi nece pomoci posto svaki telefon ima svoj code ako sam dobro upucen ali sta te kosta da pokusas.. Ovo je bio moj kod .. 59873549123679+1

Nemoj da pokusavas sa bilo kojim kodom, jer posle tri neuspesna pokusaja zakljucava se tako da jedino na box-u sa flashovanjem moze da se sredi.
Ja nemam, ali da bi ti neko pomogao, moras i da mu das informaciju na koju mrezu je zakljucan, tj. sa koje je mreze. I naravno IMEI .

Hm pokusaj sa ovim , ili sacekaj do vceceras ako ti se nezuri pa cu da vidim sa burazerom on se bavi tim stvarima...

http://uploading.com/files/1GAVE9BD/NokiaFREE Unlock Codes Calculator.zip.html

Ovaj bi trebao da ti resi stvar...

@Kissme1ne pomaze ovaj unloacker jer plus nema za vip (i dalje je u njemu yugoslavia).
a podaci su:

imei number is:354870/04/769763/4
RM-578
network operator:VIP

pa pitaj buraza da li moze nesto. hvala unapred :)

Poslednja izmena:
Ja ipak mislim da ćeš morati da napraviš sebi trošak ako misliš da otključaš taj aparat.

I to veci trosak, kako mi se cini. Za taj telefon ne postoji free generator, vec mora da se radi preko logova ili drugih nacina. U svakom slucaju, mislim da je otkljucavanje 30-50e.

Ima li ko restriction code-ove za nokiu 2730, tj. generator za kod.

Nadam se da ima ovde na forumu neko ko ima, ili neki serviser dobrog srca, nemam para da ga nosim na fleshovanje, ako ima nek se javi ovde ili na pm.

Hvala unapred.cheers

Nažalost i tvoju a i moju, nema ni free a ni jeftne varijante da otključaš taj fon.
To može da ti uradi mali broj servisa koji imaju opremu za to.
Telefoni se rade bruteforce metodom (slično rabijanju passworda na RAR-u)
sa skupim GPU karticama...5850, 5870 ,5970 i traje max 5 dana
za jedan telefon na HD5970, te je zato ta cena...
pozz

re

Nažalost i tvoju a i moju, nema ni free a ni jeftne varijante da otključaš taj fon.
To može da ti uradi mali broj servisa koji imaju opremu za to.
Telefoni se rade bruteforce metodom (slično rabijanju passworda na RAR-u)
sa skupim GPU karticama...5850, 5870 ,5970 i traje max 5 dana
za jedan telefon na HD5970, te je zato ta cena...
pozz

vidi ovako na logove ide 40e
sa bruteforce (ako hocete da otkrijem tajnu) je free, u zavisnosti od kartice ide od 3 to mesec dana kalkulacija
ja sve planiram da uzmem 5970 vidim bas danas na oglasima ali se lomim jos
a licno ne bi isao ispod 15 eura kad i ako kupim graficku
tako ukratko da ne pokusavas sa nekim free glupostima jer za sl3 nema drugog resenja jos uvek

Nazad
Vrh Dno