Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Pa to su cinjenice, kao i da Android nije bezbedan uopste, ima toliko rupa u sistemu, svaku app je moguce sa lakocom hakovati, ali koga to briga?

Da npr Justin Biber ne nosi Iphone, i 90% klinaca Amerike nebi isti furao, itd...

Predlazem ti da pogledas film
Idiocracy (2006) ;)

Pa naravno, borba za trziste koje je osudjeno na jedno te isto vec godinama.

To sto je sada Google postigao to je bio plan Nokie davno.

E videcemo sta ce i Samsung sa Tizenom da uradi, nista nije vecno pa ni ta dominacija Googla, ima pritiska sa svih strana.

Poslednja izmena od urednika:
Evidentno da nisi u pravu kada WP i dalje ima mizeran deo tržišta.

A za to je realno kriv taj nedostatak vibracija+zvono ...

Koliko generalno ista ekipa dezurnih smaraca samo visi po forumu vec par godina unazad, neverovatno.
I uvek iste price "bar 3x funkcinonalniji (wTf? :D sta znaci tri puta? Kako si izmerio da je tri puta funkcionalniji?)" ... posto je iOS dosadio aj sad udri po WP...
I naravno svaka tema se pretvori u isti pljuvanje kao i na xyz tema pre... nebitno da li pircamo i kemeri telefona ili necemu drugom...

Ispade da imamo srece sto i phone aplikacija radi kako treba na WP platformi...

Poslednja izmena:
Ne ovu temu, aman ne i ovu. Nokia 808, nokia 808, nokia 808...

Jel neko stavljao delight 1.4. I ko je raspolozen da mi to ubaci uz pice i grickalice ;)

Ja još vozim fabriku, nisam imao vremena. Sad kada si spomeno, moram da se poigram, planiram odavno da ubaim nešto da isprobam :)

Poslednja izmena:
Ja sam na Delight-u takoreći otkad sam uzeo 808 primetio sam do sada u ovih par meseci da se desi da nešto izvuče bateriju do kraja nažalost nisam našao šta u svemu ostalom zadovoljan Delight-om...

Tu jedino k zoom moze da zablista. Ni 808 ni 1020 nemaju toliko dobar zoom.

Da, od mobilnih telefona samo K Zoom može nešto da uradi za takvu priliku, ni jedna PV Nokia ne može. PV može "da posluži" samo za neke mnooooogo bliže mete.

Adhoc ne postojoi na androidu bez root-a. Postoji li neko drugo resenje za hot spot

Symbian ne moze da pravi infrastructure, a android ne podrzava ad hoc. Mislim da ti nema resenja za taj problem.

adhoc ne postoji na androidu ni sa root-om. rešenje koje je predložio ivan je radilo do androida 4.4

Jesi siguran? I koja je ovo fora sa adhoc? Vidim iOs podrzava.

siguran sam, probao... ne radi na android 4.4, zabranio google. iOS podržava, da...

de znam... onemogućili su, po meni isto što i zabranili... zbog neke sigurnosti...

idem noćas u slikanje d3200 vs 808, pa kad budem imao vremena postaviću kropove...

Poslednja izmena:
Ako ces raditi 2.7s expozicije bojim se da ces se razocarati u 808 naspram nikona.

razočarao sam se već 808 puta u 808 od kako se zezam sa d3200 :)

Nazad
Vrh Dno