Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

meni bi bilo drago ali eto aj da vidimo :) a i ta podrska je vise kako da kazem verbalne prirode..

ja sam vec pitao za taj kupitel, medjutim i to mi je malo daleko (u CG sam) :)

ne znam dal mogu ja iz CG da porucim al ovo iz BiH bih odma uzeo, zvacu ih ujutru da pitam dal salju ovamo :)

Poslednja izmena:
Obzirom da je podrška za Symbian obećana zaključno sa 2016. godinom, 4 godine softverskih apdejta za 5 i 4 godine stare modele je mnogo dug period. Ja očekujem još Symbian modela u narednom periodu, kakvih-takvih.
Слика и прилика расула Нокие. Толико дубоко загазили у WP, а толико далеко од гашења Симбијана који одавно мало ко купује и за који се одавно једва развијају апликације управо зато што нико неће да улаже у нешто што је наводно мртво, ал' проблем је што та смрт траје толико дуго. Да су у року од годину и по - две макс. убили Симбијан, а истовремено гурали Андроид, WP и Meego, овај последњи онако како је Самсунг кренуо са Бадом, данас би били ако не на врху, а оно на позитивној нули тј. уверен сам да не би "крварили кеш" у износу од више милијарди годишње...

koprcace se jos Symbian jos podugo, bar na "specificnim" telefonima(onima sa vrhunskom kamerom kao 808)

mada hardver brzo napreduje i ko zna kakve cemo mobilne procesore imati za 3-4 godine

Eto pravac sarajevo cena mu 330e ko ja je to mucka da mi je znati :D

mozda je ona serija sa purple tint Samsungovim ekranom

imali su jednu losu seriju pa je to kasnije ispravljeno

It only appears in daylight, outdoors. It is visible only in browser's white parts. If I put my finger over light sensor it turns white with bluish tint.

mislim da bi meni smetalo :)

Ma ja dekodiranje je najmanji problem da nije samo neka feler serija pa da prodjes ko bos po trnju :D

toga se i ja bojim, zato ne bih kupio ovaj telefon dok ga ne probam..mozda odvojim neki vikend pa podjem do Sarajeva :)

Pa lik inace ne salje nego trazi licno preuzimanje pa ako ti se nesvidi nemoras.

Da se ne samounisti sam od sebe taj jeftini? :d
Ima kod nas ljudi koji prodaju sa mreze uzet telefon 450 - 500 evra sa garancijom, mada je meni i to mnogo...

^ne mogu a da ne primetim da ove fotografije ne mogu da se porede sa onim nalickanim promo sa stativa i sa ostalom opremom ;) Ove su pravi primer kako izgledaju iz ruke prosecnog korisnika.

^ Toliko uslova i toliko stvari treba da se poklopi i da bude savrseno da bi se od 1000 izvukla jedna takva slika... ali moguce je...
Pogledaj nebo i oblake na ovim slikama.

^ne mogu a da ne primetim da ove fotografije ne mogu da se porede sa onim nalickanim promo sa stativa i sa ostalom opremom ;) Ove su pravi primer kako izgledaju iz ruke prosecnog korisnika.

na koju ostalu opremu mislis :) za 808 su promo slike bar slikane sa njom za razliku od lumije :)

Sada sam procitao u testu da nema notifikacija za social aplikacije, jel to znaci da ne mogu da imam ovako npr. za 3rd party aplikacije notifikacije

20120916-201443.png

mozda fabricki nema ali Gravity ima to cak i na lock screenu...

Aha, ok, ipak veeeliki propust Nokie, vecina ljudi ni u snu ne bi platila 10 eura za social aplikaciju.

kupci ajfona koji placaju 600 eura za isti plate jos 5 eura za airblue da bi im radio BT kako treba

Vrh Dno