Jel neko kupovao ovde? http://goo.gl/nNP0Pevo ja trazim za 500 sa garancijom, al nema
Слика и прилика расула Нокие. Толико дубоко загазили у WP, а толико далеко од гашења Симбијана који одавно мало ко купује и за који се одавно једва развијају апликације управо зато што нико неће да улаже у нешто што је наводно мртво, ал' проблем је што та смрт траје толико дуго. Да су у року од годину и по - две макс. убили Симбијан, а истовремено гурали Андроид, WP и Meego, овај последњи онако како је Самсунг кренуо са Бадом, данас би били ако не на врху, а оно на позитивној нули тј. уверен сам да не би "крварили кеш" у износу од више милијарди годишње...Obzirom da je podrška za Symbian obećana zaključno sa 2016. godinom, 4 godine softverskih apdejta za 5 i 4 godine stare modele je mnogo dug period. Ja očekujem još Symbian modela u narednom periodu, kakvih-takvih.
Eto pravac sarajevo cena mu 330e ko ja je to mucka da mi je znati![]()
^ne mogu a da ne primetim da ove fotografije ne mogu da se porede sa onim nalickanim promo sa stativa i sa ostalom opremomOve su pravi primer kako izgledaju iz ruke prosecnog korisnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari